Κρίση και στα μίντια

default image

Η κρίση χτυπά παντού. Στο ITV σημειώθηκαν ζημιές 3 δισ. ευρώ, με τα έσοδα από τις διαφημίσεις να έχουν πέσει 4% και με δυσκολότερες μέρες να έρχονται

Λαζόπουλος

Μία από τα ίδια; Μάλλον ναι. Ο ένας από 100 Μεγάλους Έλληνες φαίνεται πως κλείνει τον κύκλο του με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και μάλλον θα πρέπει να βρει κάτι άλλο πιο φρέσκο, διαφορετικό. Τους φανατικούς του τηλεθεατές σίγουρα τους έχει και νούμερα στην AGB ασφαλώς και κάνει (μέχρι 60% έκανε χθες), όμως η εκπομπή του Λ.Λ δεν έχει τον παλμό που είχε και μοιάζει λίγο αγγαρεία. Βέβαια έτσι νοιώθουμε εμείς, όταν όμως το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Ελλάδα όποτε κι αν παίζεται, όλα αυτά δεν έχουν σημασία.

Εφημερίδες
Συνεργασία ΔΟΛ και El Pais, Ελευθεροτυπία και New York Times, μύρισε Ευρώπη.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Σκύλλα μέτρων, Χάρυβδη ψήφων. Ελευθεροτυπία .

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο

Σε ριάλιτι έχει εξελιχθεί το ‘Best Job in the World’. Ανακοινώθηκαν οι 50 υποψήφιοι (από 34.000) και τώρα καλείται το κοινό να ψηφίσει για το ποιος θα μπει με άλλους 10 στην τελική ευθεία για να κάνει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο για 6 μήνες. Δείτε εδώ τους 50 . Ασφαλώς και υπάρχει συμμετοχή από την Ελλάδα. Δείτε εδώ την Kat.

ΑΝΤ1
Μετά τις απάτες με τα αυτοκίνητα, σειρά έχουν σήμερα τα μεσάνυχτα τα σούπερ μάρκετ. Αποδείξεις στην πολιτική…

Τηλεθέαση
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο έκανε 42,2%, ενώ αυτό του μπάσκετ 21,3%.

Boston Legal
Από την Πέμπτη 12 Μαρτίου και κάθε βράδυ στις 23.00, η πολύ καλή σειρά Boston Legal θα προβάλλεται και από τον ΑΝΤ1 (η Nova έχει τον 4ο κύκλο). Η σειρά έκλεισε τον κύκλο της στις ΗΠΑ το Δεκέμβριο μετά από 5 σεζόν και 101 επεισόδια. Αν ο ΑΝΤ1 προβάλλει και τους 5 κύκλους θα του πάρει κανένα πεντάμηνο. Τέτοιες κινήσεις είναι ευπρόσδεκτες πάντως.

ALPHA
Στο 22,9% χθες ο ALPHA χάρη στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Για να καταλάβουμε τι σημαίνει η εκπομπή του Λαζόπουλου για τον Alpha, απλά να πούμε πως την προηγούμενη Τρίτη είχε ποσοστό 13,1%.

Arena
Οι πωλήσεις του βρετανικού ανδρικού περιοδικού, Arena , έπεσαν δραματικά τους τελευταίους μήνες και έτσι αποφασίστηκε η αναστολή της έκδοσής του, μετά από 22 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Το τελευταίο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου.

ITV
Η κρίση χτυπά παντού. Στο ITV σημειώθηκαν ζημιές 3 δισ. ευρώ, με τα έσοδα από τις διαφημίσεις να έχουν πέσει 4% και με δυσκολότερες μέρες να έρχονται (αναμένεται πτώση 20%). Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ανακοινώθηκαν 600 απολύσεις.

Φωτό της ημέρας
Τα αδέρφια Gasol από αγώνα του ΝΒΑ με τις φανέλες των Los Angeles Lakers και των Memphis Grizzlies.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα