MOTO Z8 Ferrari Limited Edition

MOTO Z8 Ferrari Limited Edition

Εξοπλισμένο με το δυναμικό style της μεγάλης κυρίας της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το ΜΟΤΟ Ζ8 Ferrari κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις!

Εξοπλισμένο με το δυναμικό style της μεγάλης κυρίας της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το ΜΟΤΟ Ζ8 Ferrari κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις! Η αίσθηση της ταχύτητας σας ωθεί σε άριστες επιδόσεις. H τεχνολογία βρίσκεται στο επίκεντρο, ενώ μπορείτε να απολαμβάνετε αποκλειστικό περιεχόμενο με videos, wallpapers και ringtones που παραπέμπουν στη Ferrari.



Το νέο MOTO Z8 Ferrari σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε παγκοσμίου επιπέδου ταινίες με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, όπως το ήδη φορτωμένο “The Bourne Identity” με ελληνικούς υπότιτλους.



Στους downloaders, παρέχεται κινητή ευρυζωνικότητα στα 3.6Mbps HSDPA -μεταξύ των υψηλότερων ταχυτήτων λήψης σήμερα. Αυτό τους επιτρέπει να δημιουργήσουν το δικό τους site και να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια εύκολα και γρήγορα (λήψη τραγουδιών μέσα σε 10 μόλις δευτερόλεπτα!).



Με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, οι μουσικόφιλοι έχουν πρόσβαση στη μουσική της επιλογής τους, καθώς και δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι 9.600 τραγουδιών, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να απολαύσουν με στερεοφωνική ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.



Παράλληλα, το ΜΟΤΟ Z8 Ferrari είναι εξοπλισμένο με το λειτουργικό σύστημα Symbian UIQ, προκειμένου να προσαρμόζετε στα…μέτρα σας προγράμματα και λειτουργίες.



Με 30 frames το δευτερόλεπτο, η high definition οθόνη του νέου ΜΟΤΟ Z8 Ferrari, βάζει και τα 16 εκατομμύρια χρώματα στην υπηρεσία σας, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία θέασης.




Τεχνικά Χαρακτηριστικά




Τύπος πλοήγησης: Opera (HTML)


HSPDA 3,6 Mbps


Χρόνος αναμονής: έως 16 ημέρες περίπου


Χρόνος ομιλίας: χρόνος ομιλίας 3G έως 5 ώρες περίπου


Αναπαραγωγή μουσικής: έως 12 ώρες περίπου (MP3 σε 128 kbps)


Βίντεο P2P: Χρόνος ομιλίας: μέχρι 300 λεπτά περίπου


Κάμερα: Ψηφιακή μεγέθυνση, σταθερή εστίαση, φλας-λυχνία LED


Αναπαραγωγή βίντεο: έως 5 ώρες περίπου (MPEG4, 30 fps)


Ήχος: AMR NB, XMF, MP3, AAC, AAC+, AAC Enhanced, MIDI

SMS, EMS, MMS, POP33/IMAP4/SMTP email


Λειτουργικό σύστημα: Symbian UIQ


Κλήση με αναγνώριση φωνής ανεξάρτητα από τον ομιλητή


Διαθέσιμη μνήμη χρήστη: 80 MB


Αφαιρούμενη μνήμη: MicroSD 4GB (max)


Mέγεθος: 77 κυβ.εκ.


Οθόνη: QVGA, 320 x 240 2,2 ιντσών 16.000 χρώματα TFT


Βάρος: 112 γραμμάρια



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα