Τηλεοπτικός διχασμός

default image

Σε ελληνικές και ξένες σειρές. Εξαρτάται από τα...γούστα του καθενός και τα κανάλια.Πρώτο, πάντως, στις ειδήσεις παρέμεινε το δελτίο του Mega

Σκάι

Η προβολή της εξαιρετικής σειράς ‘ Masters of Horor‘ ξεκίνησε. Κάθε Δευτέρα ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα (δηλ. Τρίτη). Φυσικά σειρές τέτοιου τύπου περνάνε στα ψιλά στη χώρα μας.

TV
Αν θες να βλέπεις ελληνικές σειρές, τότε οι σταθμοί σου είναι οι MEGA, ANT1, ALPHA. Αν σου αρέσουν οι ξένες σειρές τότε παρακολουθείς STAR, ALTER, ΣΚΑΪ. Διχασμός.

Angulo
Ο νικητής του διαγωνισμού ‘Sportblog 2006′, Angulo, είναι μαζί μας περισσότερο από ένα χρόνο. Δεν θα σας πούμε, ‘Έτσι τα ‘φερε η ζωή’, ή ‘Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν’. Θα πούμε απλά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Νύχτες Πρεμιέρας
Το 13ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ολοκληρώθηκε και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Απόδειξη τα 49.017 εισιτήρια που έκοψε.

Ειδήσεις
Το μήνα Σεπτέμβριο, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ήταν και πάλι στην κορυφή με ποσοστό 20,6%. Ακολούθησαν, ΑΝΤ1 16,2%, ALTER 15,2%, STAR 12,6%, ALPHA 11,6%, NET 11,2%.

Πρωινάδικα
Εμείς σας προειδοποιήσαμε χθες. Σας είπαμε “Κυρίες το νου σας, Έρχεται ο Γρηγόρης’. Στην πρεμιέρα της λοιπόν η εκπομπή ‘Όμορφος Κόσμος το Πρωί’ έφτασε ποσοστό μέχρι 37,3%. Δεν θα επεκταθούμε στα νούμερα που έκαναν χθες όλα τα πρωινάδικα γιατί είναι λίγο ντροπιαστικά για ορισμένες. Πάντως ο Αρναούτογλου τους έκανε double score.

GQ
Το τελευταίο τεύχος της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού GQ, περιέχει την ετήσια λίστα με τους Άνδρες της Χρονιάς’. Μεταξύ τους είναι οι Lewis Hamilton, Orlando Bloom, Michael Caine, Gordon Ramsay, Kanye West, James Blunt, James McAvoy, Alexander McQueen, Richard Hammond.

Auto Bild
Από αυτή την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή, κυκλοφορεί στα περίπτερα η ελληνική έκδοση του κορυφαίου γερμανικού περιοδικού για το αυτοκίνητο, ‘ Auto Bild‘. Από τις Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε.

Radiohead
Το έβδομο άλμπουμ του αγαπημένου βρετανικού συγκροτήματος είναι προ των πυλών. Ονομάζεται ‘In Rainbows’ και θα κυκλοφορήσει με δύο τρόπους (τουλάχιστον για φέτος). Ο πρώτος είναι να τον “κατεβάσεις” από το σάιτ inrainbows.com και ο δεύτερος να παραγγείλεις για 40 λίρες, το diskbox, το οποίο και περιέχει έξτρα υλικό. Στην πρώτη περίπτωση, ο καταναλωτής καλείται να το ακούσει και να πληρώσει το ποσό που αυτός νομίζει! Το πλασάρουν ως “ It’s up to you. No really, it’s up to you“.

ΑΝΤ1
Η Τρίτη γίνεται “fun day” για τον ΑΝΤ1. Σήμερα στις 21.50 έχει πρεμιέρα το παιχνίδι δράσης ‘Go Straight’, με γυρίσματα στη Ν. Ζηλανδία και παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη (στο τρέιλερ φαίνεται πολύ καλός). Λίγο νωρίτερα (21.00), θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του νεανικού παιχνιδιού ‘Last Passenger’ με τη συμμετοχή μαθητών σχολείων και το Θέμη Γεωργαντά στην παρουσίαση.

Είδαμε χθες…
Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ‘Φίλα το βάτραχό σου’. Ωραία η Σμαράγδα Καρύδη (ειδικά όταν τρέχει φορώντας ένα ροζ φόρεμα). Και ο Θοδωρής Αθερίδης ωραίος είναι. Αυτά.

STAR
Σήμερα στις 22.45, η ταινία που έβαλε πριν έξι χρόνια τη Χάλι Μπέρι στη ζωή μας. Το ‘ Swordfish‘.

Μπάλα
Τα παιχνίδια Άρης – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στη ΝΕΤ, είχαν τηλεθέαση 35,6% και 27,1% αντίστοιχα.

Τα Νέα
Από αυτό το Σάββατο τα ‘Νέα του Σαββατοκύριακου’ θα προσφέρουν στους αναγνώστες του (με 2 επιπλέον ευρώ) μια συλλογή κόμικς από τις καλύτερες ταινίες της Disney. Πρώτο κόμικ που θα δοθεί είναι ο ‘Βασιλιάς των Λιονταριών’.

MEGA
Σήμερα Τρίτη στις 22.00 ξεκινά η σειρά ‘Μπαμπά μην τρέχεις’. Πρωταγωνιστούν οι Φάνης Μουρατίδης, ‘Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Στις 23.00 έχει πρεμιέρα η σειρά ‘Big Bang’ με τους Δημήτρη Κουρούμπαλη, Θάλεια Ματίκα, Μάξιμο Μουμούρη, Σοφία Φαραζή.

Φωτό της ημέρας
Στη Μπογκοτά φτιάχνουν ηλεκτρικές κιθάρες από AK47. Το εμπόριο όπλων ωφελεί τη μουσική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα