”This is Halloween”: Μετράμε τα 12 καλύτερα τηλεοπτικά Halloween

”This is Halloween”: Μετράμε τα 12 καλύτερα τηλεοπτικά Halloween

Μάθετε ποιες είναι οι καλύτερες τηλεοπτικές ιστορίες που έρχονται πάντα το Halloween, όπως τις κατέγραψε το Flix

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημητρόπουλος

Από τις ιστορίες τρόμου του Χόμερ Σίμπσον μέχρι το μασκέ πάρτι της Μόνικα Γκέλερ κι από τις μαγικές στολές του Σάνιντεϊλ μέχρι τα ζωντανά ζόμπι του Γκρίντεϊλ, οι καλύτερες τηλεοπτικές ιστορίες μας επισκέπτονται πάντοτε στο Halloween.

H Ροζάν το εξηγεί στη μεγάλη της κόρη καθώς την ξεναγεί άφοβα στο μέσο ενός σαλονιού που έχει μεταμορφωθεί σε στοιχειωμένο κάστρο: To Halloween, της εξηγεί, είναι η μέρα που το αόρατο σύνορο ανάμεσα στον κόσμο μας και εκείνο των νεκρών αδυνατίζει, και οι δαίμονες έρχονται να περπατήσουν στη Γη για μια νύχτα. Όποιος δεν μασκαρευτεί σε κάτι που βρίσκει τρομακτικό, κινδυνεύει να τον πάρουν οι δαίμονες για πάντα μαζί τους στον άλλο κόσμο.

«Γιατί έρχονται στον κόσμο μας;», ρωτάει η Μπέκι.

«Επειδή δεν έχουν σοκολάτα», απαντά με ύφος σκανταλιάρικα ανέκφραστο η Ροζάν.

Είναι κι αυτή μια θεωρία. Για το Halloween, υπάρχουν πολλές. Συζητώντας στην ταράτσα ενός κτιρίου, ανάμεσα σε βαρετούς αποφοίτους του Γιέιλ ντυμένους με τα πιο σαχλά κουστούμια που θα δεις ποτέ σου, ο Τεντ Μόσμπι κι ο Μπάρνεϊ Στίνσον διαφωνούν για την ουσία αυτής της υπέροχης παράδοσης. Καθώς περιμένουν για μια ακόμα χρονιά να κάνει την εμφάνισή της η κοπέλα που κάποτε ερωτεύτηκε για ένα βράδυ, ο ρομαντικός Τεντ εξηγεί με μια υποψία ντισνεϊκού λαμπυρίσματος στο μάτι: «Το Halloween είναι μια νύχτα γεμάτη θαύματα και μαγεία!»

Ο Μπάρνεϊ τον παρατά όντας απογοητευμένος και απηυδισμένος σε ίσα μέρη, για να γυρίσει λίγο αργότερα φορώντας διαφορετική στολή και επιχειρώντας πέσιμο στην ίδια σέξι κοπέλα που πριν λίγες σκηνές τον είχε απορρίψει. Όταν καταφέρει να πάρει το τηλέφωνό της, θα διορθώσει τον αφελή φίλο του: «Στο Halloween έχεις μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις την πρώτη εντύπωση».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και μάθετε ποιες είναι οι καλύτερες τηλεοπτικές ιστορίες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα