Να καταργηθούν τα κινούμενα σχέδια!

default image

Αν είναι σαν αυτά που ανάγκασαν το ΕΣΡ να επιβάλλει πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ γιατί οι "ήρωες" του καρτούν μπήκαν σε ένα οίκο ανοχής...

AΝΤ1
Γεια σου Δαρβίνε. Ως γνωστό έτσι ονομάζεται το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, που τελικά θα το παρουσιάζει ο Βαγγέλης Περρής. Εμείς τα λέγαμε πως ο Φερεντίνος πάει για κάψιμο από την υπερέκθεση στο κοινό, αλλά όχι και τον Περρή… Τέλος πάντων. Από αυτό το Σάββατο στις 21.00 και κάθε Σάββατο. Βαριόμαστε ήδη.

ΕΣΡ
Καιρό είχε να χτυπήσει το ΕΣΡ. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο ALPHA καλείται να πληρώσει 20 χιλ. ευρώ γιατί ο Σεργιανόπουλος αναφέρθηκε για τα ναρκωτικά στην εκπομπή της Κατρίτση, ‘Ούτε γάτα ούτε ζημιά’, λέγοντας πως δεν είναι έγκλημα που πήρε. Πρόστιμο 30 χιλ. ευρώ δέχτηκε ο ίδιος σταθμός για χρήση αθέμιτου μέσου στην εκπομπή ‘Τι παίζει σήμερα’. Για τον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha και όσο αφορά την αναμετάδοση της εκπομπής Αλ Τσαντίρι Νιουζ (παρεμπιπτόντως χθες έκανε μέχρι 65%), έγινε σύσταση να διακοπεί καθώς απαγορεύεται τέτοιου είδους δικτύωση. Η καμπάνα στον ΑΝΤ1 ήταν 40 χιλ. για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ‘Αξίζει να το δεις’ (αδιάφορος ο λόγος, όσο την βλέπεις αυτή την εκπομπή όλο και κάτι αξιόποινο θα βρεις).

ΕΣΡ2
Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Επιβλήθηκε πρόστιμο 20 χιλ. ευρώ στο κανάλι 0-6 TV γιατί σε ένα παιδικό, συγκεκριμένα στο Spaghetti Family, οι ήρωες του καρτούν μπήκαν σε ένα οίκο ανοχής. Έλεος!

Κρατική Διαφήμιση
Είναι καταπληκτικές αυτές οι κρατικές διαφημίσεις στις εφημερίδες. Η τελευταία που μας αρέσει είναι αυτή του ΥΠΕΧΩΔΕ που λέει ‘Η Ελλάδα ΔΕΝ έχει αποβληθεί από το Πρωτόκολλο του Κιότο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συνεχίζουμε την προσπάθεια κλπ. κλπ.’. Θαύμα.

Athens Voice
Σύμφωνα με την έρευνα της Focus/Bari, A’ 2008, η Athens Voice είναι το περιοδικό/οδηγός της Αθήνας με τους περισσότερους αναγνώστες. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα λέει Athens Voice 218 χιλ., Lifo 183, Αθηνόραμα 163, Down Town 147, Έξοδος 118.

TV
Γιούρο έρχεται και φυσικά οι “αθλητικές” διαφημίσεις έχουν ήδη αρχίσει να μας πιπιλάνε το μυαλό και να μας εκνευρίζουν. Ότι και να διαφημίζεται, κάποιος τρόπος θα βρεθεί να μπει μια μπάλα, ένα γήπεδο, οπαδοί. Από πρωτοτυπία πάντως, 0.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Καθημερινή για την κεντρική φωτογραφία. Μαυρο-κιτρινο-κόκκινη σημαία να ‘ναι και ότι να ‘ναι.

RADIO 24
Από αυτή την Παρασκευή και κάθε εβδομάδα από τις 18.00 ως τις 20.00, οι Urban Joints θα παίζουν μουσική στο ραδιόφωνο του ίντερνετ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Σινεμά

Δείτε εδώ τα 25 πιο σέξι ζευγάρια του κινηματογράφου σύμφωνα με το MovieFone. Στο Νο1, Μίκι Ρουρκ και Κιμ Μπάσιντζερ από το 9 1/2 εβδομάδες.

MTV Music Awards
Δείτε εδώ τις υποψηφιότητες για την 17η απονομή που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου. Έχουν ξεχωρίσει τα φιλμ Superbad και Transformers.

Δ.Τ NOVA
‘Η MultiChoice Hellas, διαχειρίστρια της NOVA, της πρωτοπόρου πλατφόρμας συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση της σύμβασης με την Eutelsat Communications (Euronext Paris: ETL) έως το 2020. Μέσω της SYNED, το μεγαλύτερο πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, η MultiChoice Hellas υπέγραψε, επίσης, ένα νέο συμβόλαιο με την Eutelsat για τον 5ο αναμεταδότη της NOVA. Η πρόσθετη χωρητικότητα θα ενεργοποιηθεί στο τέλος του 2008, προκειμένου να υποστηρίξει την επέκταση των ψηφιακών υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας, HDTV.’
Hellas Sat γιοκ λοιπόν.

ΝΕΤ
Η καμπάνια της στήλης για το Sin City ολοκληρώνεται. Μη ξεχάσετε σήμερα στις 23.00 να δείτε το απίθανο φιλμ των Φρανκ Μίλερ, Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Κουέντιν Ταραντίνο!

Φωτό της ημέρας

Στη Μιανμάρ. Οι νεκροί ίσως ξεπεράσουν τις 70 με 80 χιλιάδες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα