Αντι-παρέρχομαι σας λέω

default image

Των Αντιπαραθέσεων του Νίκου Ευαγγελάτου. Έχουμε άλλωστε να δούμε (λέμε τώρα) το "Στους 31 δρόμους" του Mega. Α, ναι. Φτήνηνε και το Nova

Στους 31 Δρόμους

Πιστεύαμε πως το πρόβλημα θα ήταν η ερμηνεία της Σοφίας Καρβέλα, μέχρι που είδαμε τον Ανδρέα Γεωργίου να παίζει… Σήμερα στις 23.00 το δεύτερο επεισόδιο.

Nova
Στα 99 ευρώ έπεσε η τιμή του αποκωδικοποιητή της Nova. Αν γίνουν και τα υποπακέτα θα ξεπουλήσουν.

Πρωινάδικα

Το νου σας κυρίες. Ο Γρηγόρης!

MEGA
Πρεμιέρα σήμερα για τις ‘Γοργόνες’ (Λίνα Σακκά, Αγγελική Λάμπρη) στις 21.00 και το ‘Αν υπήρχες θα σε χώριζα’ (Πέτρο Φιλιππίδη, Μαριάννα Τουμασάτου, Ελισάβετ Μουτάφη, Βλαδίμηρο Κυριακίδη) στις 22.00.

Το Κουρκούτι

Νέα στήλη στο SPORT 24 και σας την παρουσιάζουμε όλο καμάρι. Ονομάζεται “To Κουρκούτι” και είναι το blog που βάζει όλη την επικαιρότητα στο μίξερ με… άκρως χιουμοριστικά αποτελέσματα. Μπείτε για τα καλορίζικα εδώ.

Μπάλα
Μη μπερδευτείτε. Αύριο Τρίτη στις 18.45 παίζει ο Παναθηναϊκός με την Αρτμέντια. Μετάδοση από τη ΝΕΤ.

ANT1
Ξεκινάνε σήμερα Δευτέρα, ‘Δεληγιάννειο Παρθεναγωγίο’ (Χάρης Ρώμας, Καίτη Κωνσταντίνου) στις 21.00, ‘Φίλα το βάτραχό σου’ (Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης) στις 22.00, ‘Κλεμμένη Ζωή’ (Ρένια Λουϊζίδου, Αιμίλιος Χειλάκης) στις 23.00.

ΑΝΤΙπαραθέσεις
Τα μεσάνυχτα η πρώτη εκπομπή των ‘ΑΝΤΙπαραθέσεων’ του Ευαγγελάτου, στον ΑΝΤ1. ΑΝΤΙ να τη δούμε, θα κοιμηθούμε.

Τραγούδι
Το νέο ριάλιτι είναι στο ίντερνετ. Δείτε το ποστ της Κυριακής (Η μελωδία του διαδικτύου), του Φρέντου.

Σινεμά
Απεβίωσε προχθές σε ηλικία 80 ετών, η περίφημη ‘Miss Moneypenny’ από τις ταινίες Τζέιμς Μποντ, η Καναδή ηθοποιός Λόις Μάξγουελ.

Μουσική
Την Πέμπτη εμφανίζονται στο Terra Vibe οι Βρετανοί Muse (με το πολύ καλό Black Holes and Revelations στις αποσκευές του). Δυο μέρες μετά στον ίδιο χώρο θα παίξουν οι Ουαλοί Manic Street Preachers (είχε αναβληθεί η συναυλία τους τον Αύγουστο με τις φωτιές).

Στο ίντερνετ
Μετά τους New York Times και τη Wall Street Journal, οι Financial Times έρχονται και αυτοί να προσφέρουν τα “καλά” άρθρα τους δωρεάν στους χρήστες τους. Τα πρώτα 30 που θα διαβάζει ο κάθε αναγνώστης θα είναι δωρεάν και μετά αν θέλει να διαβάσει και άλλα θα πρέπει να εγγραφεί. Στην ουσία βέβαια πρόκειται για σταδιακή παύση των συνδρομών. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλοι οι μεγάλοι, ο ένας μετά τον άλλο, προσφέρουν το περιεχόμενό τους δωρεάν.

Φωτό της ημέρας
H μεγαλύτερη σαλάτα που έγινε ποτέ (μπήκε και στο Γκίνες). Τα λαχανικά που χρησιμοποιήθηκαν ζύγιζαν 6,5 τόνους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα