Palm Treo 500v – Preview

Palm Treo 500v – Preview

Η Palm λανσάρει για τους πελάτες της Vodafone το Treo 500v με Windows Mobile 6, υψηλή ασύρματη συνδεσιμότητα και πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας

Η Palm λανσάρει για τους πελάτες της Vodafone το Treo 500v με Windows Mobile 6, υψηλή ασύρματη συνδεσιμότητα και πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας Η Palm ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στη σειρά Palm Treo με το Palm Treo 500v, το οποίο αποτελεί ουσιαστική αναβάθμιση του προηγούμενου της μοντέλου, του
Treo 750 , το review του οποίου σας είχαμε παρουσιάσει πριν ένα μήνα περίπου.




Λειτουργικότητα



Όπως ήταν φυσικό, το νέο smartphone ενσωματώνει την τελευταία έκδοση του λειτουργικό της Microsoft για smart phones, το Windows Mobile 6. Με το ενσωματωμένο Pocket Office, ο χρήστης μπορεί να χειριστεί αρχεία του office, όπως word, excel και παρουσιάσεις του PowerPoint. Επίσης υπάρχουν εγκατεστημένα, ένας internet browser, πρόσβαση στο Google maps και το eBay, όπως και το μενού «Vodafone live!».




Συνδεσιμότητα



Το tri-band GSM smartphone με υποστήριξη 3G/UMTS έχει ότι χρειάζεται κανείς στις τηλεπικοινωνίες, όπως το Microsoft Direct Push για υποστήριξη του Outlook email, αυτόματο download των Hotmail/MSN, Gmail και Yahoo! email με την παραλαβή τους. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η υποστήριξη του Bluetooth v2.0 με A2DP και miniUSB.




Ψυχαγωγία



Όπως κάθε Windows Mobile 6 συσκευή αναπαράγει και διαχειρίζεται τα δημοφιλέστερα αρχεία ήχου, βίντεο και εικόνας τα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε στην, επεκτάσιμη με κάρτες microSD, built-in μνήμη των 150ΜΒ. Επιπλέον, η κάμερα είναι έχει αναβαθμιστεί στα 2MP, με δυνατότητα λήψης βίντεο αλλά χωρίς ενσωματωμένο flash.




Σχεδιασμός



Δεδομένου των προβλημάτων που εντοπίστηκαν από αρκετούς δοκιμαστές κινητών τηλεφώνων σχετικά με τα εικονικά πληκτρολόγια, η Palm στο Treo 500v, όπως και στο 750, έχει ενσωματώσει πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο. Εκεί όμως που υπήρξε ουσιαστική βελτίωση στο νέο μοντέλο είναι στα πλήκτρα κλήσης και πλοήγησης του μενού, τα οποία έχουν πιο εύχρηστα καθώς έχουν μεγαλώσει σε μέγεθος. Επιπλέον το σώμα έχει στρογγυλοποιηθεί ακόμα περισσότερο και έχει μικρύνει κατά 30 περίπου γραμμάρια σε βάρος. Επιπρόσθετα, στο Treo 500v, η Palm για πρώτη φορά δεν έβαλε την κλασική της τετράγωνη touchscreen οθόνη, χρησιμοποιώντας στην θέση της μία standard QVGA TFT 65 χιλιάδων χρωμάτων.




Βίντεο



Δείτε μια παρουσίαση του νέου smart phone της Palm στο βίντεο που ακολουθεί.









Διαθεσιμότητα



Το νέο Palm Treo 500v smartphone θα είναι αρχικά διαθέσιμο αποκλειστικά σε Vodafone πελάτες από τον Οκτώβριο. Η τιμή του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά αναμένετε να κυμανθεί στα 550 ευρώ.




Τεχνικά Χαρακτηριστικά



Ανάλυση Οθόνης: 320×240 pixel

Κινητό Τηλέφωνο: Quad band

Κάμερα: 2 Megapixel

Μνήμη: 150MB

Κάρτα Μνήμης: MiniSD

Συνδεσιμότητα: mini-USB, Bluetooth 2.00 + EDR

Λειτουργικό Σύστημα: Windows Mobile 6.0

Μπαταρία: Li-Ion 1200mAh

Χρόνος Ομιλίας: έως 4,5 ώρες

Χρόνος Αναμονής: έως 240 ώρες

Διαστάσεις: 16 x 61.5x 110 χιλιοστά

Βάρος: 120 γραμμάρια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα