Jaeger-LeCoultre: Νέα εφαρμογή για iPhone

Jaeger-LeCoultre: Νέα εφαρμογή για iPhone

Οι κάτοχοι ενός iPhone μπορούν να ανακαλύψουν τα διάφορα στάδια κατασκευής ενός ρολογιού παρακολουθώντας έξι «εισαγωγικά» μαθήματα, καθώς και να εφ...

Οι κάτοχοι ενός iPhone μπορούν να ανακαλύψουν τα διάφορα στάδια κατασκευής ενός ρολογιού παρακολουθώντας έξι «εισαγωγικά» μαθήματα, καθώς και να εφαρμόσουν τις τεχνικές ωρολογοποιίας απευθείας στην οθόνη τους.Το πάθος της Manufacture υψηλής ωρολογοποιίας Jaeger-LeCoultre, για την τεχνολογία των ρολογιών και το πρωτοποριακό της πνεύμα, την οδήγησαν στην ίδρυση της πρώτης σχολής ωρολογοποιίας μέσω iPhone!



H Jaeger-LeCoultre, ανέθεσε στα ταλέντα της Phonevalley, της καλύτερης εταιρείας mobile marketing παγκοσμίως, να σχεδιάσουν μια εφαρμογή, με στόχο να μοιραστεί την αίσθηση του μοναδικού κόσμου της υψηλής ωρολογοποιίας με το ευρύ κοινό. Το αποτέλεσμα είναι ήδη διαθέσιμο στο App store, για κάθε επίδοξο ωρολογοποιό.



Η Jaeger-LeCoultre προσκαλεί όλους, τόσο να επισκεφθούν τα εικονικά μοντέλα της μάρκας, από το Reverso Squadra και το Reverso Gyrotourbillon, ως το Master Compressor Diving Pro Geographic, όσο και να θαυμάσουν τις δημιουργίες της από μία εντελώς νέα οπτική γωνία: αυτή του ερασιτέχνη ωρολογοποιού!



Οι κάτοχοι ενός iPhone μπορούν να ανακαλύψουν τα διάφορα στάδια κατασκευής ενός ρολογιού παρακολουθώντας έξι «εισαγωγικά» μαθήματα, καθώς και να εφαρμόσουν τις τεχνικές ωρολογοποιίας απευθείας στην οθόνη τους. Τους δίνεται δηλαδή η δυνατότητα να συναρμολογήσουν ένα μηχανισμό χρονογράφου, να διακοσμήσουν ένα μηχανισμό ή να γυαλίσουν, να χαράξουν και να τοποθετήσουν πολύτιμους λίθους στην κάσα! Σχετικά με το τελευταίο, ο στόχος είναι να διακοσμήσει κανείς με πολύτιμους λίθους ένα μοντέλο Reverso Νeva σε συγκεκριμένο χρόνο, χωρίς να κάνει κανένα λάθος. Επίσης έχει δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα περιεκτικό λεξικό ωρολογοποιίας που εξηγεί όλους τους ειδικούς όρους.



Ακόμη, μέσω της εφαρμογής, μπορεί κανείς να δει τη συλλογή της Jaeger LeCoultre που αποτελείται από πάνω από 60 μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων οκτώ διαδραστικών εφαρμογών για κάποιες από τις πιο εμβληματικές δημιουργίες της. Ο χρήστης μπορεί να δοκιμάσει τις πρωτοποριακές λειτουργίες αυτών των μοντέλων, όπως για παράδειγμα να ενεργοποιήσει το βυθόμετρο του Master Compressor Diving Pro Geographic, να αλλάξει τη ζώνη της ώρας σε ένα Master Geographic, να ενεργοποιήσει τον χρονογράφο του AMVOX2 Chronograph πιέζοντας απλά το ζαφειρένιο κρύσταλλό του ή να περιστρέψει την κάσα ενός Reverso Grande GMT.



Τέλος, μέσω της εφαρμογής μπορεί κανείς να βρει τα σημεία πώλησης των ρολογιών της Jaeger LeCoultre σε κάθε χώρα.



Η μεγάλη έκπληξη της εφαρμογής Jaeger-LeCoultre είναι ένας διαγωνισμός, στον οποίο ένας τυχερός που θα απαντήσει σωστά στις τρεις ερωτήσεις, θα κερδίσει μετά από κλήρωση μια ξενάγηση στη Manufacture Jaeger-LeCoultre, που βρίσκεται στην καρδιά της Valée de Joux της Ελβετίας.



Ο Jérôme Lambert, CEO της Jaeger-LeCoultre δηλώνει: «Εδώ και 176 χρόνια, η Jaeger-LeCoultre δρα με βάση το πρωτοποριακό της πνεύμα, έχοντας δημιουργήσει μια ιδιαίτερα προηγμένη κουλτούρα. Τώρα καινοτομεί και στο διαδίκτυο, γεγονός που θα έκανε σίγουρα τον Antoine LeCoultre, αυτοδίδακτο ιδρυτή της εταιρείας, περήφανο. Αυτή η νέα εφαρμογή θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους λάτρεις των ρολογιών και των τεχνικών αριστουργημάτων».




Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή:



Πατήστε το εικονίδιο Αpp Store στο menu του iPhone για να εισέλθετε στο App Store. Πιέστε το πλήκτρο αναζήτησης στο κάτω μέρος της οθόνης. Πληκτρολογήστε τη λέξη “Jaeger” και στη συνέχεια επιλέξτε την εφαρμογή Jaeger-LeCoultre από τη λίστα. Πατήστε “Free” και εν συνεχεία “Download”. Εισάγετε τον κωδικό από το λογαριασμό σας στο iTunes Store. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, πατήστε το εικονίδιο «Jaeger-LeCoultre» στο iPhone για να ξεκινήσετε την εφαρμογή. Την εφαρμογή μπορεί κανείς να την «κατεβάσει» και από το iTunes App Store.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα