Η Μέριλιν Μονρό δεν αυτοκτόνησε;

Η Μέριλιν Μονρό δεν αυτοκτόνησε;

Σε ένα μήνα θα έχουμε την τραγική επέτειο των 50 χρόνων από τον θάνατο της Μέριλιν Μονρό. Σήμερα, ένα νέο στοιχείο βάζει σε σκέψεις ειδικούς ψυχολόγους και ιατροδικαστές. Θα ξανα-ανοίξει ο φάκελος Μονρό;

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Στις 5 Αυγούστου του 1962 ο κόσμος έγινε λίγο πιο θαμπός: μία γυναίκα πραγματικό αστέρι βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Η Νόρμα Τζιν για την οικογένειά της, Μέριλιν Μονρό για εκατομμύρια θαυμαστών της, είχε άδοξο, μοναχικό, θλιμμένο τέλος.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε βαρβιτουρικά στο αίμα, ο φάκελος έκλεισε. Εδώ και δεκαετίες βέβαια υπάρχουν σκιές. Φήμες ότι το σκάνδαλο της σχέσης της με τον Πρόεδρο της Αμερικής JFK, είχε αρχίσει να προβληματίζει τις μυστικές υπηρεσίες και ο Κένεντι δεν μπορούσε να σταματήσει τα επίμονα τηλεφωνήματα της σταρ στο Λευκό Οίκο. Η Νόρμα Τζιν δεν ήθελε να είναι πια μόνη.

Όλα έμειναν στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας. Να όμως που ένα πρόσφατο στοιχείο φιτιλιάζει εκ νέου τις έρευνες όσων ποτέ δεν πίστεψαν ότι η διάσημη σταρ έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της. Και το στοιχείο είναι κάτι πολύ απλό, πολύ καθημερινό. Κάτι που δεν δείχνει ότι παραμονή του θανάτου της μια γυναίκα ήταν σε απόλυτη απόγνωση και απελπισία.

Διαβάστε ποιο νέο στοιχείο, μπορεί να ρίξει φως στη σκοτεινή υπόθεση του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε.

Διαβάστε ακόμη:

*”Blonde”: Ο Μπραντ Πιτ κάνει την παραγωγή στη βιογραφία της Μέριλιν Μονρόε.

*Η Λίντσεϊ Λόχαν φοράει την περούκα της Μέριλιν και… τίποτε άλλο!

*Σε δημοπρασία το… πορνό της Μέριλιν Μονρόε!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα