STAR = Σειρές

default image

Στις σειρές το STAR δεν έχει αντίπαλο. Τουλάχιστον όσο αφορά τα ελεύθερα κανάλια. Φέρνει το Μάρτιο τη σειρά Eleventh Hour με τον Rufus Sewell

Πετρούλα

Η αξιοποίηση της νεαρής weather woman συνεχίζεται. Πλέον εκτός του “δελτίου καιρού” στο STAR, ξεκινά και ραδιοφωνική καριέρα στο σταθμό Δρόμος FM 89,8. Κάθε μέρα στις 08.00 το πρωί παρέα με το Δημήτρη Παπανώτα.

Flash
Το flash.gr αλλάζει. Δείτε εδώ τη νέα πιο μοντέρνα μορφή του.

ΣΚΑΪ

Αυτοί είναι οι 10 “διαγωνιζόμενοι” που προκρίθηκαν στα τελικά της σειράς ντοκιμαντέρ του Σκάι , ‘Μεγάλοι Έλληνες’: Αριστοτέλης, Ελευθέριος Βενιζέλος, Μέγας Αλέξανδρος, Ιωάννης Καποδίστριας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γεώργιος Παπανικολάου, Περικλής, Πλάτωνας, Σωκράτης. Τη Δευτέρα  είναι προτεινόμενος για αποχώρηση θα παρουσιαστεί το προφίλ του Ιωάννη Καποδίστρια.

STAR
Στις σειρές το STAR δεν έχει αντίπαλο. Τουλάχιστον όσο αφορά τα ελεύθερα κανάλια. Φέρνει το Μάρτιο τη σειρά Eleventh Hour με τον Rufus Sewell (τον λατρεύουμε λόγω Dark City), την ίδια ώρα που στις ΗΠΑ δεν έχει ολοκληρωθεί καλά καλά ο πρώτος κύκλος. Είναι διασκευή ομώνυμης βρετανικής σειράς ενώ έχει και μπλογκ . Από την Πέμπτη 12 Μαρτίου λοιπόν.

Σειρές
Τη δεκαετία του 1980 απολαύσαμε απίθανες (για την εποχή) σειρές που ακόμα τις σκεφτόμαστε και κάνουμε συγκρίσεις με τις τωρινές. Dukes, Miami Vice (κορυφαία), Knight Rider, διαβάστε εδώ το νοσταλγικό αφιέρωμα.

STAR 2
Το φέρνει ακόμα τον 3ο κύκλο της σειράς Dead Zone (από τη Δευτέρα και κάθε μέρα στη μία μετά τα μεσάνυχτα) και τον 7ο κύκλο του Law and Order (από τις 10 Μαρτίου).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα . ‘SOS. Μας κλέβουν τα όπλα’. Απλά τραγικό.

Free-Press
Athens Voice . Ωραίο άρθρο για το e-shopping
LifO
FAQ

Τηλεθέαση
Μέχρι 47,9% έκανε το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ στη ΝΕΤ και την οδήγησε στο 14,7%. Τα έχουμε ξαναπεί. Μπάλα και Γιουροβίζιον από την κρατική και βγαίνει μια χαρά η χρονιά.

Google
Δείτε εδώ τη νέα υπηρεσία της Google. Στην ουσία ενημερώνει για την καλή λειτουργία όλων των εφαρμογών της. Όπως θα είδατε η μοναδική που παρουσιάζει προβλήματα είναι το Gmail.

Φωτό της ημέρας

Από την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα