Στις 10 το 10

default image

Πρεμιέρα απόψε στις 10 στον ALPHA για τη σειρά "10". Μια σειρά που αναμένεται να πάρει 10 με τόνο στην τηλεθέαση

Το νέο της ημέρας

Ο Κίφερ Σάδερλαντ συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης πέντε ημερών αν καταδικαστεί. Δύσκολο βέβαια να πάει στη φυλακή ο Τζάκ Μπάουερ και

ιδού οι 100 λόγοι.

Google
Τα 9 χρόνια κλείνει η διάσημη μηχανή αναζήτησης της Google . Εδώ μπορείτε να δείτε και τα παλιότερα εορταστικά λογότυπά της.

ALPHA
Πρεμιέρα σήμερα στις 22.00, για την έτερη σειρά εποχής και εμπνευσμένη από βιβλίο του Καραγάτση (η άλλη είναι το Γιούγκερμαν του ΑΝΤ1). Πρόκειται για τη σειρά ‘Το 10′ του ALPHA, με πολύ καλό καστ και μεγάλες φιλοδοξίες. Και μόνο η παρουσία της ομορφότερης(!) Ελληνίδας ηθοποιού (Μαρία Ναυπλιώτου), είναι ένα καλό κίνητρο.

ΑΝΤ1 Radio
Η σταθερή πτώση των τελευταίων μηνών και οι πρόσφατες διοικητικές ανακατατάξεις έχουν φέρει αναστάτωση στο ραδιοφωνικό τμήμα του ΑΝΤ1 (97,2 στα FούξιαΜ). Στις κεραίες μας έφτασε το σενάριο που θέλει να ετοιμάζεται μετά βαΐων και κλάδων (και πακτωλό ευρώ) η μεγάλη του Καλαμίτση επιστροφή. Θυμίζουμε πως τώρα βρίσκεται στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Στο Νησί

Το βρετανικό ΕΣΡ (Ofcom) έριξε πρόστιμο 2 εκατ. λιρών στο GMTV (ιδιοκτησίας 75% ITV – 25% Walt Disney Co.) για απάτη εις βάρος των τηλεθεατών σε παιχνίδι (όπου ποτέ κανένας δεν είχε την πιθανότητα να κερδίσει). Ότι δηλαδή έγινε και με την περίπτωση ‘Χρηστίδη’. Μπορεί να φαίνεται μεγάλο το πρόστιμο, όμως αν ισχύει πως οι τηλεθεατές που εξαπατήθηκαν έχασαν συνολικά 20 εκατ. λίρες, μάλλον πρόκειται για μικρό.

Σινεμά
Ο Milo Ventimiglia (ο περίφημος Peter Petrelli της σειράς Heroes), πρωταγωνιστεί στη νέα κινηματογραφική ταινία Pathology. Δείτε εδώ το πολύ δυνατό τρέιλερ.

Maxim’s Hometown Hotties
Αυτά είναι. Δείτε και ψηφίστε.

Ράδιο
Μετά τους Best 92,6 και Εν Λευκώ 88,9, οι Εκδόσεις Λυμπέρη ετοιμάζονται να αποκτήσουν και τον Village 88,3.

ΝΕΤ
Ποιός θα περίμενε πως το 14χρονο κοριτσάκι που πρωταγωνιστεί στην ταινία The Horse Whisperer που προβάλλει σήμερα στις 22.00 η ΝΕΤ, ότι θα γινόταν μία από τις πιο επιθυμητές γυναίκες στον πλανήτη. Ο λόγος φυσικά για την 23χρονη τώρα, Σκάρλετ Γιοχάνσον.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Ratatouille – Το 8ο θαύμα της Pixar. Θα ακολουθήσουν τα WALL-E, Up, Toy Story 3.
Daywatch – To σίκουελ του ρώσικου Nightwatch.
Peaceful Warrior – Κοινωνκή από τις ΗΠΑ με τους Σκοτ Μέκλοβιτς, Νικ Νόλτε, Έιμι Σμαρτ.
Disturbia – Θρίλερ εμπνευσμένο από τον ‘Σιωπηλό Μάρτυρα’ του Χίτσκοκ.
No Reservations – Κομεντί με τους Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Άαρον Έκχαρτ.
Adam’s Apples – Κοινωνική από τη Δανία.
Ο γατόπαρδος – Του Βισκόντι με τους Μπάρτ Λάνκαστερ, Αλαίν Ντελόν, Κλαούντια Καρντινάλε. Του 1963.
Pink Floyd: The Wall – Του Άλαν Πάρκερ με τον Μπομπ Γκέλντοφ. Του 1982.
Berlin Alexanderplatz – Το κλασσικό έργο του Φασμπίντερ που διαρκεί 15,5 ώρες! Λεπτομέρειες εδώ .

Φωτό της ημέρας

Οι K.D. Lang και Elton John ασπάζονται στο πλαίσιο του ‘An Enduring Vision’, εκδήλωση για το φιλανθρωπικό οργανισμό κατά του AIDS, του δεύτερου . Στον Ιράν δεν έχουν τέτοιους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα