Όλο πρωτιές είναι ο ALPHA

default image

media_882.jpg Address
Ένα ακόμα free-press έντυπο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας. Ονομάζεται Address, απευθύνεται στους άντρες και θα έχει τιράζ 40 χιλ. φύλλων. Ξεκινά τον άλλο μήνα και θα μοιράζεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.

Σινεμά
Αν σας αρέσουν οι δημιουργοί του Μάτριξ, Αδερφοί Γουατσόφσκι, τότε θα χαρείτε να μάθετε πως το τελευταίο τους φιλμ, Speed Racer, έχει πρεμιέρα στην Ελλάδα την άλλη εβδομάδα. Μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι και ο Μάθιου Φοξ (ο Τζακ του Lost).

Σκάι
Από αύριο Δευτέρα και κάθε απόγευμα στις 18.45, ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει τα επεισόδια του 5ου κύκλου της σειράς 24. Μπορεί το 24 να μην έχει το ενδιαφέρον που είχε στον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο, είναι πάντως μια ωραία λύση απέναντι σε Μαρίες και Ερωτες.

Parents
Το αμερικανικό περιοδικό για γονείς, Parents, που σας έχουμε πει και στο παρελθόν, ήρθε στην Ελλάδα και στα περίπτερα μπορείτε να βρείτε το πρώτο τεύχος. Πρωτοκυκλοφόρησε πριν 80 χρόνια και παραμένει το πρώτο περιοδικό για γονείς με 15 εκατ. αναγνώστες στον κόσμο. Από την ανάγνωση του πρώτου τεύχους πρέπει να πούμε πως είναι πάρα πολύ καλό.

ALTER
Ένα από τα πιο καυτά πρόσωπα των καιρών, φιλοξενεί ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του, ‘Πρόσωπο με Πρόσωπο’. Τον Αλέξη.

ALPHA
Πολλές οι πρωτιές του Alpha τον Απρίλιο, σύμφωνα με το Δ.Τ που εξέδωσε. Στη ζώνη prime time, για ακόμα ένα μήνα και χάρη ασφαλώς στο Λαζόπουλο και το Πάμε Πακέτο, βρέθηκε στην κορυφή με ποσοστό 20,5%. Ακολούθησαν, MEGA με 17,8%, ΑΝΤ1 με 13,3%, ΝΕΤ με 10,1%, STAR με 9,7%, ALTER με 7,5%.

ALPHA2
Στα πολύ πρωινάδικα ο Γιώργος Αυτιάς ήταν οριακά πρώτος με 22,8% (22,6% για τον Γιώργο Παπαδάκη), στα πρωινάδικα η Ελένη Μενεγάκη με 19,8% ήταν και αυτή λίγο πιο πάνω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (19,6%), ενώ και το ‘Studio Alpha’ με το Νίκο Μάνεση ήταν πάνω από τα ‘MEGA Σαββατοκύριακο’ και ‘Σαββατοκύριακο ΝΕΤ’. Καλές οι πρωτιές αλλά ο σταθμός είναι πάντα δεύτερος ή τρίτος…

Κυριακάτικες
Το Μ. Σάββατο που βγήκαν οι κυριακάτικες εφημερίδες την περασμένη εβδομάδα, πρώτευσε το Πρώτο Θέμα με 170 χιλ. φύλλα. Στη δεύτερη θέση η Ελευθεροτυπία με 154, στην τρίτη το Βήμα με 153. Στις 126 χιλ. η Καθημερινή, στις 100 το Έθνος, απίστευτη πτώση για τον Ελεύθερο Τύπο (-45%) και μόλις 89 χιλ. φύλλα.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 21 με 27 Απριλίου, το MEGA βρέθηκε στην κορυφή με το, πεσμένο πάντως, ποσοστό 17,4%. Ο ΑΝΤ1 είχε 15,5%, ο ALPHA μόλις 13,4%, ανεβασμένο το STAR με 11,4%. ΝΕΤ και ALTER είχαν 10,5% και 8% αντίστοιχα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Ελευθεροτυπία για τις ‘Εξεγέρσεις των Πεινασμένων’.

Μπάλα
Το παιχνίδι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ έκανε τηλεθέαση 31,4% και αυτό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ 24,2%. Μια χαρά Τετάρτη για τη ΝΕΤ.

Φωτό της ημέρας
Η Madeleine εξαφανίστηκε πριν ένα χρόνο στην Πορτογαλία. Και πόσα άλλα παιδιά εξαφανίζονται χωρίς να δίνει κανείς δεκάρα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα