BRAVIA Theatre RHT-G900

BRAVIA Theatre RHT-G900

Βασισμένο στο μοντέλο RHT-G800, το οποίο έχει κατακτήσει βραβείο iF Design για τη σχεδίασή του, το κομψό RHT-G900 μοιάζει με μια υψηλής ποιότητας β...

Βασισμένο στο μοντέλο RHT-G800, το οποίο έχει κατακτήσει βραβείο iF Design για τη σχεδίασή του, το κομψό RHT-G900 μοιάζει με μια υψηλής ποιότητας βάση τηλεόρασης, με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και γυάλινη άνω επιφάνεια. Κρυμμένο όμως στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα πλήρες σύστημα ήχου 5.1 καναλιών που αποδίδει συνολικά ισχύ 470W, χρησιμοποιώντας τεχνολογία S-Force PRO Front Surround για τη δημιουργία μιας πλήρους κινηματογραφικής εμπειρίας χωρίς να χρειάζεται να γεμίζετε το χώρο σας με ηχεία και καλώδια – απλές, καθαρές, κομψές γραμμές και εκπληκτικός ήχος surround.



Η τεχνολογία S-Force PRO Front Surround δεν βασίζεται στην πρακτική της αντανάκλασης του ήχου στους τοίχους του σπιτιού, κάτι που σημαίνει ότι είναι πάντοτε αποτελεσματική, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το σχήμα του χώρου.



Η τεχνολογία BRAVIA Sync καθιστά δυνατό το χειρισμό ενός πλήρους συστήματος – συσκευή αναπαραγωγής DVD ή Blu-ray Disc, τηλεόραση BRAVIA και ηχοσύστημα surround – από ένα μόνο τηλεχειριστήριο, ενώ τρεις είσοδοι HDMI τροφοδοτούν την τηλεόραση με ήχο και εικόνα από το σύστημα ήχου. Για παράδειγμα, με το πάτημα του κουμπιού ‘play’ στο τηλεχειριστήριο, όλες οι συσκευές του συστήματός σας θα ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα η αναπαραγωγή της ταινίας σας θα ξεκινήσει άμεσα, με ήχο surround που πραγματικά σας περιβάλλει.



Το μοντέλο RHT-G900 είναι συμβατό με τις τελευταίες συσκευές αναπαραγωγής και τηλεοράσεις που υποστηρίζουν ανάλυση 1080p Full HD προσφέροντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.




Και οι γείτονες χαρούμενοι



Στην κατασκευή του προβλέπεται ακόμα και το να κρατά τους γείτονές σας χαρούμενους: Η έξυπνη σχεδίαση των δύο subwoofer με τα οποία είναι εξοπλισμένα τα νέα μοντέλα εξασφαλίζει ισχυρά μπάσα, απαλλαγμένα όμως από τους κραδασμούς που μεταδίδονται συνήθως στα πατώματα και τους τοίχους.




Αφήστε τους άλλους να κοιμούνται



Επιπρόσθετα, η νυκτερινή λειτουργία (night mode) ενισχύει με έξυπνο τρόπο τους διαλόγους και μειώνει τα μπάσα έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ήχο surround ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι έχουν ήδη κοιμηθεί.



Αν και κάποια συστήματα front surround χρησιμοποιούν δύο ηχεία για τα μπροστινά κανάλια και αφήνουν τα υπόλοιπα εφέ surround στην ψηφιακή επεξεργασία του ήχου, εδώ δεν συμβαίνει το ίδιο. Κάθε ένα από τα 5.1 κανάλια (εμπρός δεξιά/αριστέρα/κεντρικό, πίσω αριστερά/δεξιά και subwoofer) διαθέτει το δικό του ηχείο και τη δική του ενίσχυση.




Και στα FM



Το RHT-G900 διαθέτει επίσης μια γκάμα από 11 διαφορετικά προγράμματα ήχου καθώς και ενσωματωμένο δέκτη FM. Είναι σχεδιασμένο για χρήση με τηλεοράσεις BRAVIA 40-46 ιντσών.




Διάθεση και τιμή



Τα BRAVIA Theatre RHT-G900 θα είναι διαθέσιμο σε λίγες μέρες από τα καταστήματα Sony Centre, από καταστήματα λιανικής πώλησης και online, στο ηλεκτρονικό κατάστημα
www.sonystyle-europe.com. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί αλλά αναμένεται να κυμανθεί στα 1000 ευρώ περίπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα