Τρόμος: Έπεσε το Gmail

default image

Έπεσε το Gmail σήμερα και πολλοί νοιώθουν σαν να κόπηκε το νερό ή το ρεύμα. Κουράγιο...

Nova


Μερικές από τις ταινίες που θα προβάλλουν τα novacinema το Μάρτιο είναι οι εξής: In Bruges, Cloverfield, Into the Wild, Funny Games, Good Luck Chuck, Surf’s Up.




Σειρές


Όσο για τις σειρές που θα προβάλλει η συνδρομητική, νέα επεισόδια για τις Lost, Prison Break, Burn Notice, Boston Legal, NCIS, The Mentalist, How I Met Your Mother.

Συγκεκριμένα το Lost ξεκινά με τον 5ο κύκλο την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Dark Knight
Η τελευταία ταινία Batman του Κρίστοφερ Νόλαν έφτασε το 1 δισ. έσοδα από εισιτήρια και είναι πλέον η 4η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών στον κόσμο μετά από τον Τιτανικό, το τρίτο Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και το δεύτερο Πειρατές της Καραϊβικής. Στις ΗΠΑ είναι 2η μετά τον Τιτανικό.

On Line Media του Star
Σύμφωνα με το Δ.Τ του STAR, αυτό τον καιρό μια ομάδα εργασίας του σταθμού στήνει ένα νέο ειδησεογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό site. Επικεφαλής είναι η Μάρα Ζαχαρέα.

Δίεση 101,3
Η οποία Μάρα Ζαχαρέα από τις 3 Μαρτίου και κάθε πρωί 10.0 – 12.00 θα παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό Δίεση μια εκπομπή στο πνεύμα του μουσικού σταθμού με πολιτιστικές ειδήσεις, νέα για το περιβάλλον, εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας.

Proto Thema
Με αλλαγές το σάιτ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Δείτε το εδώ .

Facebook
Έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο πήρε σε μερικά τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, να φτάσουν τα 150 εκατ. χρήστες. Το τηλέφωνο που είναι και από τα πιο παλιά, έκανε 89 ολόκληρα χρόνια (1876 – 1965) για να φτάσει να έχει 150 εκατ. χρήστες. Στην τηλεόραση έφτασαν 38 χρόνια (1928 – 1966), ενώ στα κινητά 14 χρόνια (1983 – 1997). Για το δημοφιλές iPod χρειάστηκε να περάσουν 7 χρόνια για να το αγοράσουν 150 εκατ. χρήστες, ενώ για το Facebook μόλις 5 χρόνια (2004 – 2009).

MEGA
Σήμερα Τρίτη τα μεσάνυχτα ο Σωτήρης Δανέζης και η Εμπόλεμη Ζώνη παρουσιάζουν το ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘Οι Άλλοι’. Όπου ‘άλλοι’ είναι οι Ισραηλινοί που δέχονται να πιάσουν όπλο και να υπηρετήσουν στον στρατό. Λεπτομέρειες εδώ .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος . Μέχρι και το Viagra τους έκοψε η κρίση.

Διαγωνισμός
Έξι σωστές προβλέψεις είχαν 64 από εσάς που πήρατε μέρος. Μετά από κλήρωση προέκυψαν 20, όσα και τα δώρα.
Ιδού τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού μας:Κλειβοκιώτης Δεληκωστόπουλος, Γιαννάκη, Παπαμακάριος, Ντιγκάκη, Πατλάκας, Γιοβανίδης, Τσούρα, Τσούμπος, Μπατάκης, Παρασκευοπούλου, Τσιάκος, Χατζηδάκης, Μπούσιος, Κοκκαλίδης, Προύτσαλη, Ζαχαράκης, Βαρούνος.
Έχουν ειδοποιηθεί όλοι με e-mail.

Pirate Bay
Δείτε στην homepage του Pirate Bay μια πολύ καλή γελοιογραφία για τα “δαιμονικά” Μέσα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο κλπ.

ΕΡΤ
Η κρατική τηλεόραση σε συνεργασία με αρκετούς φορείς διοργάνωσε τηλεμαραθώνιο για την αποκατάσταση ενός νοσοκομείου στη Γάζα. Συγκεντρώθηκε το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ.

ALPHA
Σχεδόν την ίδια ώρα στον ALPHA, το Κουτί της Πανδώρας και ο Κώστας Βαξεβάνης μας μιλούν για τη σεξιστική χρήση του γυναικείου φύλλου, με αφορμή την Πετρούλα του STAR.

Τηλεθέαση
Ο τελικός κυπέλλου μπάσκετ έκανε 23,6% στη ΝΕΤ και παρακολουθήθηκε από 1,1 εκατ. τηλεθεατές. Με μπάλα, μπάσκετ και Eurovision, το κρατικό κανάλι δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Τέχνη
Στο δρόμο .

Gmail
Έπεσε το Gmail σήμερα και πολλοί νοιώθουν σαν να κόπηκε το νερό ή το ρεύμα. Κουράγιο.

Φωτό της ημέρας
Δεν έχει τι να βάλει… στο καρναβάλι του Ρίο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα