Γερά φέτος ο ΑΝΤ1

default image

Δυνατά μπαίνει στη μάχη της τηλεθέασης ο ΑΝΤ1 με 13 νέες σειρές, 5 τηλεπαιχνίδια, καθώς και ενημερωτικές εκπομπές

TV Stars, Παρά πόδα!

Ω Θεοί! Ας γίνει μια εκπομπή με τον Ψινάκη να λέει χαριτωμένες αθυροστομίες και σεξιστικά αστεία και να περνάνε όλοι καλά. Αυτό το πράγμα όμως που είδαμε χθες δεν χρειάζεται…

Γιούγκερμαν
Από τo τρέιλερ του ‘Γιούγκερμαν’ είναι φως φανάρι πως η σειρά θα σκίσει. Καλή παραγωγή, δυνατό καστ και το βασικότερο πολλές ερωτικές σκηνές (ασυγκράτητος ο Μαρκουλάκης, όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει).

ΑΝΤ1

Κατά τα άλλα, το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μοιάζει πολύ ανταγωνιστικό και αναμένεται να κάνει καλές τηλεθεάσεις φέτος. 13 νέες σειρές (7 κωμωδίες, 6 κοινωνικές), 5 νέα τηλεπαιχνίδια. Ακόμα, ‘Πολιτικό Βαρόμετρο’ με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ‘Με αγάπη’ με την Μαρί Κυριακού.

Ευαγγελάτος
Εκτός από τις ‘Αποδείξεις’ θα παρουσιάζει και τις ‘ΑΝΤΙπαραθέσεις’. Όσο πιο βαρύγδουπος ο τίτλος τόσο το καλύτερο. ‘ΑΝΤΙδοτο’ υπάρχει;

8 ΟΛΑ
Κρίνοντας από την πρώτη εκπομπή του Θέμου, κάθε πέρσι και καλύτερα. Με καλεσμένο τον Βας Βας να χορεύει και να τραγουδά και τη Σάσα Μπάστα (απλά) να γελά, μάλλον υποτιμά τους φαν του.

Χάρτης συχνοτήτων
Οκτώ και τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας. Συν την ΕΡΤ και τη Nova. Μια χαρά. Όλοι θα βολευτούν.

Podcasts

O γείτονας Freddos ως γνωστό βγαίνει στο Nitro Radio 102,5 καθημερινά στις 09.30 και λέει τα δικά του. Ο άνθρωπος-καφές λοιπόν, πήγε και γράφτηκε στο directory των podcasts της Yahoo για να καταχωρεί τα δικά του και ιδού τι έπαθε (χα χα). Η Yahoo ζητά συγγνώμη και καταργεί την υπηρεσία της μετά από πολύ λίγο καιρό που είναι στον αέρα. Όπως και να ‘χει, αν για κάποιο περίεργο λόγο (δικαίωμά σας) θέλετε να ακούτε τα podcasts του Φρέντου, κάντε κλικ εδώ .

Υπέροχα Πλάσματα

Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha: Με το έξυπνο σενάριο της Κοντοβά και τη Φαίδρα Δούκα να κλέβει την παράσταση, είδαμε επιτέλους μια νεανική σειρά χωρίς την παπακαλιάτικη βούλα. Καλή συνέχεια.

MEGA

Που είναι ο Αρναούτογλου; Γιατί δεν αρχίζει το πρωινάδικό του; Ας βγουν οι άλλες και μετά θα βγω εγώ…; Ξεκινά την 1η Οκτωβρίου και αναμένεται μεγάλη συγκίνηση.

Πρωινάδικα

Πάντως χωρίς την παρουσία του Αρναούτογλου, τη Δευτέρα και την Τρίτη η Ελένη Μενεγάκη κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα της τηλεθέασης με 27% και 20% αντίστοιχα. Ακολούθησαν οι Μελέτη, Χρουσαλά, Χίος.

300 ΑΕ
Το πρώτο φύλλο της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας, 300 ΑΕ, πούλησε 17.370 τεμάχια. Θα είναι δύσκολη η συνέχεια.

MEGA

Τελικά το ‘Στους 31 δρόμους’ κάνει “grand opening” την Κυριακή το βράδυ στις 22.00 και μετά θα προβάλλεται πλέον τις Δευτέρες στις 23.00.

Πρωταγωνιστές
Από όσα είπε χθες ο Γρηγόρης Ψαριανός στον Σταύρο Θεοδωράκη, άντε να διαφωνήσεις σε ένα, το πολύ δύο. Σωστά τα λέει ο άνθρωπος δεν είναι αιρετικός, οι άλλοι είναι περίεργοι και αρτηριοσκληρωτικοί.

ALPHA
Πρεμιέρα σήμερα στις 22.00 για τον β’ κύκλο της σειράς ‘Για την καρδιά ενός αγγέλου’. Πρωταγωνιστούν οι Ναταλία Δραγούμη, Γιώργος Νινιός, Πασχάλης Τσαρούχας.

ALPHA2
Ντεμπούτο σήμερα στις 23.00 και για τον Γιώργο Αλιάγα με την εκπομπή του ‘Γκρο Πλαν’. Καλεσμένος ο πρόεδρος του Ηρακλή, Αντώνης Ρέμος.

ALTER
Από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 22.00, το Alter θα προβάλλει τη νέα αστυνομική σειρά ‘ Psych ‘. Εύγε.

Φωτό της ημέρας
Ο πρόεδρος του Ιράν,΄Mahmoud Ahmadinejad, μιλά στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Σε ερώτηση σχετικά με την ομοφυλοφιλία στη χώρα του, ο Αχμαντινετζάντ απάντησε ‘Δεν έχουμε αυτό το φαινόμενο στο Ιράν, όπως εσείς στην Αμερική’. Να μια ενδιαφέρουσα γκέι-φρι χώρα να πάνε όλοι οι ομοφοβικοί να ζήσουν. Δεν έχει και πυρηνικά .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα