OldKostas Vs Scofield

default image

Καταπληκτικό το timing του ΑΝΤ1 με το Prison Break. Σήμερα στις 23.00 ξεκινά ο 3ος κύκλος και χθες ο Παλαιοκώστας απέδρασε για άλλη μια φορά

ALTER


Την Τετάρτη στις 23.00 ξεκινά στο Alter ο 2ος κύκλος της σειράς Heroes. Αλλάζουν τα πράγματα. Σε λίγο θα αναπολούμε τις ελληνικές σειρές…      

Η ζωή αντιγράφει την τέχνη  

Η διαφήμιση που αλίευσε ο Adartist είναι επίκαιρη και δεν είναι φάρσα. Είναι η διαφήμιση της εταιρείας που χρησιμοποιήθηκε ελικόπτερό της για την απόδραση. Δείτε εδώ .
Εδώ είναι η πραγματική απόδραση (highlight το καναρίνι που ακούγεται).

ΑΝΤ1
Καταπληκτικό το timing του ΑΝΤ1 με το Prison Break. Σήμερα στις 23.00 ξεκινά ο 3ος κύκλος. Πάντως αν μας έδειχναν στη δημοφιλή σειρά την ίδια απόδραση δυο φορές, θα γελάγαμε και θα λέγαμε ούτε στα έργα δεν γίνονται αυτά. Ο OldKostas (δείτε και στο twitter τη συζήτηση που έχει ανοίξει) έχει κάνει τον Μάικλ Σκόφιλντ να δείχνει μικρός.

Η τέχνη αντιγράφει τη ζωή
Ο ηθοποιός Scott Siegel υποδύεται στο The Wrestler έναν έμπορο στεροειδών. Μαντέψτε γιατί τον συνέλαβε (στην πραγματικότητα) η αστυνομία .

Oscar
Δείτε εδώ όλους τους νικητές της 81ης απονομής των βραβείων Όσκαρ. Δεν θα πούμε περισσότερα γιατί κάποιοι θα θέλουν να τα δουν σήμερα το βράδυ στη nova χωρίς να ξέρουν τα αποτελέσματα. Οι νικητές του διαγωνισμού μας θα ανακοινωθούν αύριο στα Media* και θα ειδοποιηθούν και με e-mail. Και πάλι ευχαριστούμε για την πολύ μεγάλη συμμετοχή. Και του χρόνου.

Μπάσκετ
Τον τελικό τον είδατε. Το δημοσιογραφικό debate πριν τον αγώνα; Διαβάστε εδώ την πολύ καλή δουλειά του Μάνου Μίχαλου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Τους πήρε και τους σήκωσε’ αλλά και για το ‘Ξήλωσε τρεις, αλλά ο ίδιος δεν παραιτήθηκε’.

Στη δουλειά
Δείτε εδώ ακόμα μια εξαιρετική συλλογή φωτογραφιών από το  boston.com .

Razzie
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα από τα Χρυσά Βατόμουρα. Μεγάλοι νικητές οι Μάικ Μάγιερς και Πάρις Χίλτον.

Απάτη
Και μετά αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν κάποιος να την πατήσει με τις ιντερνετικές απάτες. Διαβάστε εδώ τι έπαθε η Citybank από ένα Νιγηριανό απατεώνα.

Η Εκδίκηση της ξανθιάς
Στις 7 Μαρτίου ξεκινά το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega με το Γιώργο Λιάγκα στο ρόλο του παρουσιαστή. Τα ξανθά κορίτσια στο βίντεο είναι καλύτερα ακόμα και από αυτά με τις βαλίτσες. Χωρίς τις ξανθιές άλλωστε δεν θα υπήρχε τηλεπαιχνίδι…

Άβολο
Δείτε εδώ τις 10 ομιλίες βραβευθέντων με βραβείο όσκαρ (όχι από τη φετινή εκδήλωση), που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη αμηχανία.

Ντροπή
Υπάρχει και λίστα με ηθοποιούς που κέρδισαν κάποια στιγμή όσκαρ, παράλληλα με ταινίες που έπαιξαν και θα πρέπει να ντρέπονται γι’ αυτές.

iPhone
Δείτε εδώ την αντίδραση του CEO της Microsoft για το iPhone πριν δυο χρόνια. Ποιά να είναι η άποψή του 20 εκατ. τηλέφωνα μετά; Η μάχη Apple – Microsoft έχει φέρει στο συγκεκριμένο βίντεο περίπου 8.000 σχόλια.

Προβλέψεις
Ο άνθρωπος που προέβλεψε τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών μέχρι και δεκαδικό νούμερο, προσπάθησε στις 15 Φεβρουαρίου να βρει τους νικητές των όσκαρ. Έπιασε 4 στα 6, πολύ χειρότερα δηλαδή από πολλούς από εσάς που λάβατε μέρος στο διαγωνισμό μας.

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο
Τις 34.000 έφτασαν τελικά οι αιτήσεις . Από 200 χώρες!

Φωτό της ημέρας
O Philippe Petit από το Man on Wire .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα