ΒHMagazino και το μπικίνι της Μενούνος

default image

Με ευχαρίστηση διαβάσαμε την αναφορά του news247.gr στην υπέροχη στήλη "Ανήσυχο Ποντίκι" που επιμελείται ο Ηλίας Νικολαΐδης.  Τη λύση έδωσε ο δικός σας άνθρωπος

Dailymotion
Αναφέρουμε απλώς, γιατί ήδη το θυμάστε, πως απόψε (22.00) προβάλλεται απευθείας η συναυλία των Red Hot Chilli Peppers στο Παρίσι.

ΒΗMagazino
Με ευχαρίστηση διαβάσαμε την αναφορά του news247.gr στην υπέροχη στήλη  “Ανήσυχο Ποντίκι” που επιμελείται ο Ηλίας Νικολαΐδης.  Τη λύση έδωσε ο δικός σας άνθρωπος.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα. Αμφιβάλλω αν θα υλοποιηθεί το σχέδιο του Αλεξάντερ Πέιν.

ΑΝΤ1
Μετά τον Πρωινό Καφέ, τα ρεκόρ Γκίνες, την “πράσινη” ζωή, τώρα ο πρώην διαγωνιζόμενος στο Fame Story, ο τραγουδιστής Γιώργος Λιανός θα υποδυθεί τον παρουσιαστή-επιστήμονα στην εκπομπή “ Galileo“. Αυτό θα πει πολυπράγμων άνθρωπος!!!

ΣΚΑΪ
Δελτίο τύπου Alter (δίχως Τράγκα, Μακρή κτλ) θα ξεκινήσει ο Νίκος Ευαγγελάτος  μέσα στο μήνα, καθημερινά από τις 07.45 έως τς 21.00 με τη συμμετοχή όλων των δημοσιογράφων του σταθμού.

Βλέπουμε
“Συνοικία το όνειρο” (ΕΤ3, 19.00) σημειωτέον είναι μια από τις αγαπημένες ταινίες του Γιάννη Φιλέρη.  Το Star έχει και την ταινία “Syriana” (22.00).

Mεγάλη επέτειος
O αγαπημένος Τσαρλς Ντίκενς γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 200 χρόνια. Αμφιβάλλω αν θα γιόρταζε τα γενέθλια του με ένα cupcake. Φυσικά δεν τον ξέχασε ούτε το Google.

Super Bowl
Οι Ελληνίδες κρατούν το λόγο τους. Και είναι και πανέξυπνες. Μόνο κερδισμένη θα βγει η Μαρία Μενούνος από αυτό. Bonus η σκηνή στην πισίνα πριν να παίξει το βίντεο.

Φωτό της ημέρας
Πάγωσαν και τα συντριβάνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα