Nikon S52 και S52c

Nikon S52 και S52c

Οι δύο νέες προσθήκες στη σειρά compact ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών COOLPIX S διαθέτουν μια κομψή σχεδίαση που συνδυάζει στυλ και ευελιξία με ευκ...

Οι δύο νέες προσθήκες στη σειρά compact ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών COOLPIX S διαθέτουν μια κομψή σχεδίαση που συνδυάζει στυλ και ευελιξία με ευκολία στη χρήση ενώ ενσωματώνουν τα πρότυπα καινοτομίας και ποιότητας της Nikon. Και οι δύο μηχανές διαθέτουν ανάλυση 9 megapixel για ευκρινή, καθαρά αποτελέσματα, ενώ ο κατακόρυφα τοποθετημένος φακός NIKKOR 3x zoom, με σταθεροποίηση εικόνας VR, εξοικονομεί χώρο. Η S52c συνεχίζει την συμβατότητα Wi-Fi της Nikon στην γκάμα COOLPIX, με ενσωματωμένη δυνατότητα για σύνδεση στο Internet, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες στη στιγμή, με τους φίλους τους σε ολόκληρο τον κόσμο.




Nikon S52c η απολαυστική






Με την εξεζητημένη κυματιστή σχεδίασή της, τις λείες καμπύλες και το όμορφο τελείωμα, η S52c είναι απολαυστική στη χρήση. Παρά το γεγονός ότι είναι ελαφριά και μικρή, διαθέτει πολλές δυνατότητες. Η ανάλυση 9,0 megapixel, η τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας EXPEED και ο φακός NIKKOR με οπτικό zoom 3x και σταθεροποίηση VR για απόσβεση κραδασμών μέσω μετατόπισης του φακού, εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εικόνας.








Επιπλέον, σας προσφέρει τη δυνατότητα να μοιραστείτε φωτογραφίες στη στιγμή, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη σύνδεση Wi-Fi, και να τις στείλετε με το απλό πάτημα ενός εργονομικά τοποθετημένου κουμπιού.



Οι χρήστες του internet μπορούν να επωφεληθούν από το my Picturetown, την online τοποθεσία αποθήκευσης φωτογραφιών και video της ίδιας της Nikon, που προσφέρει δωρεάν αποθήκευση και κοινή χρήση εικόνων και αρχείων video έως 2 Gigabyte.






Ακόμη, η μεγάλου μεγέθους οθόνη LCD 3 ιντσών με ευρεία γωνία προβολής και υψηλό επίπεδο αντίθεσης για εύκολη, περιμετρική ορατότητα είναι ιδανική για την προβολή των φωτογραφιών σας.



Η S52c ενσωματώνει τρεις μοναδικές καινοτομίες της Nikon – Face-Priority AF (Προτεραιότητα αυτόματης εστίασης στο πρόσωπο), In-Camera Red-Eye Fix (Μείωση του φαινομένου των κόκκινων ματιών) και D-Lighting. Τέλος, η προσθήκη υψηλής ευαισθησίας ISO για συνθήκες χαμηλού φωτισμού, σας υπόσχεται βέλτιστα αποτελέσματα τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους όπου τα επίπεδα φωτισμού είναι χαμηλά.



Αυτή η δυνατότητα ενισχύεται από την εγγραφή video, από 15 λειτουργίες σκηνών για βελτιστοποιημένη λήψη σε διάφορες συνθήκες και από μια λειτουργία macro που επιτρέπει τη φωτογράφιση αντικειμένων από απόσταση μόλις 4cm.




Nikon S52 η μικρότερη








Η S52 είναι εξοπλισμένη με τις ίδιες συναρπαστικές δυνατότητες όπως η S52c, αλλά προορίζεται για εκείνους που δεν απαιτούν σύνδεση Internet, με συνέπεια να είναι ελαφρώς μικρότερη (πλάτος 93 mm). Το μοντέλο προσφέρεται σε δύο χρώματα σώματος, silver και black (ανάλογα με τη χώρα πώλησης).



Και οι δύο μηχανές προσφέρουν άνετα, φιλικά προς το χρήστη πλήκτρα ελέγχου και εύκολο μενού στην οθόνη για πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα