Κακή γειτόνισσα η Μαντόνα

default image

Ένας γείτονας της Μαντόνα στο Μανχάταν έκανε μήνυση στην διάσημη τραγουδίστρια, η οποία βάζει πολλή δυνατά τη μουσική όταν κάνει πρόβες

Ένας γείτονας της Μαντόνα στο Μανχάταν έκανε μήνυση στην διάσημη τραγουδίστρια, η οποία βάζει πολλή δυνατά τη μουσική όταν κάνει πρόβες. Ο γείτονας έκανε μήνυση και στην εταιρεία που διαχειρίζεται το κτίριο, όπου μένει η “βασίλισσα της ποπ”.

“Η Μαντόνα και ένας ή περισσότεροι καλεσμένοι της χόρευαν ή έκαναν πρόβες, έχοντας πολύ δυνατά τη μουσική και κάνοντας πολύ θόρυβο με αποτέλεσμα να δονείται το σπίτι εξαιτίας των ντεσιμπέλ” αναφέρεται στη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρει το Reuters , o Κάρεν Τζορτζ, ο οποίος ζει ακριβώς δίπλα στην 51χρονη σταρ, έκανε μήνυση και στους διαχειριστές της πολυκατοικίας, οι οποίοι παρά τα συνεχόμενα παράπονά του, δεν έχουν κάνει τίποτα.

Ο κ. Τζορτζ δήλωσε ότι έφυγε απο το σπίτι του, όταν η τραγουδίστρια έκανε πρόβα, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει τον θόρυβο και της δονήσεις.

Η εταιρεία διαχείρισης του κτιρίου, αλλά και ο εκπρόσωπος της “βασίλισσας της ποπ”, αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα