Battlefield: Bad Company

Battlefield: Bad Company

Αυτό το καλοκαίρι, η μεγαλύτερη υπερπαραγωγή δράσης της περιόδου δεν θα είναι στις αίθουσες των σινεμά. Η EA ανακοίνωσε σήμερα ότι το Battlefield: ...

Αυτό το καλοκαίρι, η μεγαλύτερη υπερπαραγωγή δράσης της περιόδου δεν θα είναι στις αίθουσες των σινεμά. Η EA ανακοίνωσε σήμερα ότι το Battlefield: Bad Company θα βρίσκεται στα καταστήματα στις 23 Ιουνίου. Οι φίλοι της δράσης και οι gamers ανά τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα ‘B’ σε συναρπαστικές αποστολές μέσα από έρημους, πόλεις και βουνά. Οι παίκτες θα βιώνουν τις στρατηγικές και καταστροφικές δυνάμεις σε ένα βαθύ single player campaign ή θα μπορούν να πέρνουν μέρος σε ένα σκληρό και έντονο multiplayer που μόνο η ομάδα του Battlefield μπορεί να προσφέρει.



Για περιορισμένο χρόνο, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Gold Edition του Battlefield: Bad Company. Το πακέτο του Gold Edition θα περιέχει αποκλειστικό υλικό με δράση πίσω από τις κάμερες και βίντεο στρατηγικής προσφέροντας στους παίκτες του Battlefield: Bad Company κόλπα και συμβουλές για το πως να κυριαρχήσουν στη μάχη.



Η Gold Edition δίνει επίσης στους gamers πρόωρη πρόσβαση σε πέντε μοναδικά όπλα που οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη μάχη. Αυτά τα όπλα μπορούν επίσης να «ξεκλειδωθούν» μετά από την έναρξη του παιχνιδιού αν καταλάβει ο παίχτης την υψηλότερη θέση σε multiplayer περιβάλλον.



“Οι παίκτες μπορούν να ξεχάσουν τη χρήση των τοίχων ως κάλυψη, δεδομένου ότι έχουμε αλλάξει πλήρως τον τρόπο που παίζουν οι shooters offline και online μέσω της χρήσης της τακτικής καταστροφής,” λέει ο Karl-Magnus Troedsson, Senior Producer του Battlefield: Bad Company. “Αυτό το καλοκαίρι, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν τα λάφυρα του πολέμου καθώς θα διαλύουν τους εχθρούς και θα αναζητούν χρυσό μέσα από μια σκοτεινή πλοκή στο single-player, ενώ οι παραδοσιακοί φίλοι του Battlefield θα λατρέψουν την έντονη δράση του multiplayer.”



Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί.








Tο Battlefield: Bad Company θα είναι διαθέσιμο για το Xbox 360 και το PLAYSTATION3. Το παιχνίδι έχει εκτιμηθεί με “16+” από την PEGI.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, μπορείτε να επισκευθείτε το
http://www.battlefield.com ή το
http://info.ea.com.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα