Μέχρι τις 21 Ιουνίου οι συμμετοχές στα AppWARDS 2013

Μέχρι τις 21 Ιουνίου οι συμμετοχές στα AppWARDS 2013

Λήγει η προθεσμία για τη συμμετοχή στα AppWARDS 2013, τα cross-platform βραβεία που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες εφαρμογές για smartphones, tablets και smart TVs

Στις 21 Ιουνίου λήγει η  προθεσμία υποβολής συμμετοχών στα AppWARDS 2013, τα cross-platform βραβεία που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες εφαρμογές (applications) για smartphones, tablets και smart TVs. Η αξιολόγηση των εφαρμογών πραγματοποιείται με την επιστημονική υποστήριξη της ομάδας Intelligent Media Lab (IML) του εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα AppWARDS 2013 απευθύνονται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά κατασκευής, προώθησης και εμπορικής αξιοποίησης εφαρμογών, σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές για την προώθηση του εμπορικού τους ονόματος, των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αλλά και σε στελέχη που δραστηριοποιούνται γενικότερα στην αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Οι νικητές  των βραβείων θα ανακοινωθούν στις 9 Ιουλίου. Στο πλαίσιο της τελετής απονομής θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των 10 καλύτερων εφαρμογών της κατηγορίας App&Comers, με βάση το shortlist που θα προκύψει από την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής στην εν λόγω κατηγορία. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με το “νέο αίμα” του χώρου και να δει πρωτότυπες ιδέες που θα δημιουργήσουν νέες τάσεις στην αγορά.

Στην κατηγορία App&Comers συμμετέχουν αποκλειστικά ανεξάρτητοι developers και μπορούν να καταθέσουν προτάσεις είτε για εμπορικά διαθέσιμες εφαρμογές, είτε για εφαρμογές σε στάδιο υλοποίησης, είτε την ιδέα της εφαρμογής- ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Τα AppWARDS διοργανώνονται από την Twilight Zone Publications και το appgaraz.gr, και πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Μεταφορών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ), του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) και του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής (Hepis). Υποστηρικτής είναι το Getbusy.gr, χορηγός επικοινωνίας είναι και η 24 Media.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα AppWARDS, τις κατηγορίες βραβείων, την ειδική κατηγορία App&Comers και τις υποβολές συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε το site των βραβείων www.appwards.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα