HTC TyTN II – Preview

HTC TyTN II – Preview

Μετά την επιτυχία του TyTN, η HTC για άλλη μια φορά εξοπλίζει ένα κινητό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να ικανοποιήσει και τον πιο απαι...

Μετά την επιτυχία του TyTN, η HTC για άλλη μια φορά εξοπλίζει ένα κινητό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη.Το HTC TyTN II είναι ένα ισχυρό PDA/κινητό τηλέφωνο τρίτης γενιάς με ενσωματωμένο δέκτη GPS. Συνδυάζει την εργονομική σχεδίαση με τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τις υψηλές ταχύτητες λήψης δεδομένων.



Η έκφραση «εκτός γραφείου» δεν έχει πια καμιά σημασία. Βασισμένο στο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6 Professional, το HTC TyTN II προσφέρει στο χρήστη τη πλήρη σουίτα εφαρμογών του Microsoft Office, όπως Word, Excel και Powerpoint για ανάγνωση, δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων, καθώς και Internet Explorer και MSN Messenger.



Επιπλέον, η HTC το έχει εφοδιάσει με μερικά ακόμη προγράμματα, μεταξύ των οποίων ένα που επιτρέπει τη «σάρωση» επαγγελματικών καρτών, καθώς και με το TomTom Navigator 6 (Taster Edition), το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο δέκτη GPS.



Το δυνατό του σημείο βέβαια είναι η πλήρης γκάμα δυνατοτήτων ασύρματης σύνδεσης του. Πιο συγκεκριμένα το TyTN II υποστηρίζει τα πρότυπα GSM/GPRS/EDGE, Wi-Fi, Bluetooth 2.00 αλλά και 3G/HSDPA το οποίο εξασφαλίζει ταχύτητα πρόσβασης σε multi-media δεδομένα με ταχύτητα που αγγίζει τα 3,6 Μbps!



Ο εργονομικός σχεδιασμός της συσκευής, με την ανακληνώμενη οθόνη των 2.8 ιντσών και το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο QWERTY τριών θέσεων κάνει ακόμα πιο εύκολη την ανάγνωση και επεξεργασία αρχείων ή τη σύνταξη μηνυμάτων και email, ακόμα και όταν ο χρήστης βρίσκεται εν κινήσει.



Η πλοήγηση επίσης διευκολύνεται με την HTC Home screen. που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο
HTC Touch , και η οποία δίνει άμεση πρόσβαση στα μηνύματα, το ημερολόγιο, τα e-mail, τις αναπάντητες κλήσεις, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες, όπως η πρόγνωση του καιρού.



Η ψηφιακή φωτογραφική κάμερα του TyTN II έχει αναβαθμιστεί στα 3 megapixel, ενώ έχει εξοπλιστεί και με την λειτουργία αυτόματης εστίασης. Με στόχο να παρέχει βελτιωμένη διαχείριση μνήμης, το TyTN II διαθέτει εσωτερική μνήμη 128ΜΒ (διπλάσια από εκείνη του TyTN), ενώ υποστηρίζει κάρτες MicroSD.



Αποκτήστε μια πρώτη επαφή με το TyTN II στο βίντεο που ακολουθεί








Το HTC TyTN II είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στην τιμή των 750 ευρώ περίπου (χωρίς συμβόλαιο)




Τεχνικά χαρακτηριστικά

Tri-band WCDMA

HSDPA

EDGE,

GPRS

Quad-band GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz)

Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional

Οθόνη: TFT 2,8 ιντσών, ανάλυση 240 x 320 pixels

Ψηφιακή κάμερα MP με αυτόματης εστίαση και δυνατότητα καταγραφής βίντεο

Αναπαραγωγή ψηφιακών αρχείων ήχου και εικόνας

Ενσωματωμένο GPS

Bluetooth 2.0

Wireless LAN 802.11 b/g

Εσωτερική μνήμη: ROM 256MB, RAM 128MB

Υποδοχή καρτών μνήμης microSD

Διάρκεια Μπαταρίας: 350-365 ώρες αναμονής, 264-420 λεπτά ομιλίας

Διαστάσεις: 112 x 59 x 19 χιλιοστά

Βάρος: 190 γραμμάρια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα