Κυριακάτικα DVD Club

default image

Πολύ λόγος για το Facebook τον τελευταίο καιρό. Για σήμερα το unfair της Ζούγκλας με τη δημοσιοποίηση των φίλων του μοντέλου

Τηλεθέαση

Πάνω από 1 εκατ. είδαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, ενώ την Κυριακή πρώτο πρόγραμμα σε τηλεθέαση ήταν το ‘Όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ’, με το Big in Japan να ακολουθεί.

Σινεμά

Με το περιοδικό Σινεμά που κυκλοφορεί προσφέρονται οι ταινίες Dracula: Prince of Darkness  και The Wicker Man . Και οι δύο είναι με τον Κρίστοφερ Λι και ειδικά για τη δεύτερη τα λόγια είναι περιττά. Απλά δείτε τη.

ALPHA
Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Hellas online συνεχίζεται στον Alpha. Αύριο Τετάρτη Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης στις 16.45 και Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ στις 21.30.

DVD

Η κυριακάτικη εφημερίδα Πρώτο Θέμα, επανέρχεται με προσφορές μεγάλης διάρκειας. Από την επόμενη Κυριακή και για ακόμα 4 θα δώσει τις 5 πρώτες ταινίες Batman (ασφαλώς εξαιρείται το πρόσφατο Dark Knight, δίνει όμως το Batman Begins).
Στον αντίποδα ο Ελεύθερος Τύπος θα δώσει σε 3 Κυριακές αντίστοιχο αριθμό ταινιών με τη Μελίνα Μερκούρη (Ποτέ την Κυριακή Topkapi, Στέλλα).
Η Καθημερινή μετά από μεγάλη απουσία επιστρέφει με ταινίες που έχουν πάρει Όσκαρ (αρχή με το Λόρενς της Αραβίας) ενώ η Ελευθεροτυπία ίσως λόγω Slumdog Millionaire αποφάσισε να προσφέρει 3 ταινίες Bollywood.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Νέα και Ελεύθερος Τύπος για τα ΣΟΚ.

Facebook
Πολύ λόγος για το Facebook τον τελευταίο καιρό. Για σήμερα το unfair της Ζούγκλας με τη δημοσιοποίηση των φίλων του μοντέλου ( ήταν εδώ αλλά τώρα έχει αλλάξει το περιεχόμενο του άρθρου) και το ωραίο ποστ με τα 25 πράγματα που είναι να μισεί κανείς στο Facebook.
Όσο αφορά τις αντιδράσεις για τις αλλαγές στους όρους χρήσης της διάσημης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης που λέγαμε χθες, διαβάστε εδώ τι δήλωσε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και όποιος κατάλαβε κατάλαβε τόσο μπερδεμένη που είναι αυτή η ιστορία.

Στις ΗΠΑ
Ο Κυβερνήτης της Ν. Υόρκης σχεδιάζει να φορολογεί το κατέβασμα πορνό από το διαδίκτυο. Διαβάστε το απολαυστικό άρθρο .

Σινεμά
Δείτε εδώ ένα τοπ-10 με βίαιες ταινίες και εδώ άλλο ένα με δολοφονίες και πιστολίδια.

Όσκαρ
Δείτε εδώ τους αδικημένους από τις φετινές υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ, σύμφωνα με το ΜΕΝ 24. Όσοι δεν έχετε πάρει ήδη μέρος στο διαγωνισμό μας, υπενθυμίζουμε πως ισχύει μέχρι και την Κυριακή.

Φωτό της ημέρας

Ένα άκρως ενδιαφέρον ρεκόρ Γκίνες. Οι πιο μακριές τρίχες αυτιών ανήκουν στον κύριο Bajpai και έχουν μήκος 13 εκατοστά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα