Pokercity

default image

Το Pokercity.gr, πάντα δίπλα στους παίκτες του πόκερ. Άρθρα, blogs χρήσιμες συμβουλές, διαγωνισμοί, καινοτομίες και ένα ιδιαίτερα ενεργό Forum

Τo Pokercity.gr  είναι το μεγαλύτερο ελληνικό πόκερ portal του διαδικτύου, με blogs από γνωστούς Έλληνες παίκτες, συνεχή ενημέρωση για τα τελευταία poker news , forum, πολλά χρήσιμα άρθρα στρατηγικής καθώς και videos, αρθρογραφίες και συνεντεύξεις.

Τo Pokercity.gr φιλοξενεί αρθρογραφίες από μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες πόκερ, που ειδικεύονται είτε στα cash games, είτε στα τουρνουά. Τα blogs δίνουν τη δυνατότητα στους αναγνώστες τη δυνατότητα να αναπτύξουν διάλογο με τους συντελεστές του site, προκειμένου να βελτιώσουν το παιχνίδι τους και να εκφράσουν τις απορίες τους.

Στο Pokercity αρθρογραφούν τακτικά οι Γιώργος “vladan_” Θεοφανόπουλος, Chuck_Ali, Γιάννης Μπουζαλάς, Azalin, Γιώργος “SickSick” Tριγιώργης, bits10, w0undy, ενώ κατά καιρούς φιλοξενούνται και άρθρα άλλων γνωστών ελληνων παίκτών πόκερ, που μεταφέρουν την εμπειρία τους στους αναγνώστες.

Μια ακόμη, ιδιαίτερα σημαντική ενότητα στο Pokercity, είναι το Poker Strategy, όπου και φιλοξενούνται άρθρα στρατηγικής, ανάλυσης παρτίδων και χρήσιμα tips, που σας βοηθούν να μελετήσετε και να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,

Εκτός από τα άρθρα, υπάρχει μια πληθώρα από εκπαιδευτικά βίντεο, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι γνωστών παικτών, με περιγραφή από τους συντελεστές του site, ενώ στην ενότητα Videos, θα βρείτε και ολόκληρα επεισόδια, από τα μεγαλύτερα τουρνουά και cash games, που έχουν διεξαχθεί.

To forum του Pokercity.gr  είναι το πλέον ενεργό ελληνικό πόκερ forum στο διαδίκτυο και σας παρέχει τη δυνατότητα να ανταλλάξετε απόψεις με άλλα μέλη του site, να συζητήσετε παρτίδες αλλά και να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις γύρω από το αγαπημένο σας παιχνίδι. Το forum του Pokercity.gr, αποτελεί την μεγαλύτερη κοινότητα Ελλήνων παικτών στο διαδίκτυο, αριθμώντας περίπου 10.000 μέλη.

Το Pokercity.gr βρίσκεται πάντα κοντά στις μεγάλες διοργανώσεις πόκερ που διεξάγονται στη χώρα μας – αλλά και στο εξωτερικό – παρέχοντας πλήρη κάλυψη, φωτογραφικό υλικό και βίντεο, από τα σημαντικότερα live τουρνουά.

Η διοργάνωση τακτικών διαγωνισμών είναι μια ακόμη καινοτομία του Pokercity.gr. Μέσα από δωρεάν online τουρνουά που διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, μπορείτε να κερδίσετε, έπαθλα αξίας 2.000 ευρώ και τη δυνατότητα να ζήσετε το όνειρο, παίζοντας στην “παγκόσμια πρωτεύουσα” του πόκερ, το Λας Βέγκας, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα