Καντέρες: Τον κακό σας τον καιρό!

default image

Όσοι ρωτούσατε γιατί "βάψαμε" με φούξια χρώμα τον ΑΝΤ1 στα Media* της 12ης Σεπτεμβρίου, αν είδατε τις ειδήσεις του σταθμού πήρατε την απάντηση σας

Καθημερινή

Από την επόμενη Κυριακή η εφημερίδα ‘Καθημερινή’ θα προσφέρει στους αναγνώστες της μία συλλογή ντοκιμαντέρ του BBC (12 DVD, διάρκειας 35 ωρών) για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα πάρουμε.

Στο ίντερνετ

Στη New York Times Co αποφάσισαν να σταματήσουν την υπηρεσία TimesSelect στο ίντερεντ, όπου οι χρήστες που επιθυμούσαν πλήρωναν 50 δολάρια το χρόνο για να διαβάζουν κάποιες ειδήσεις και άρθρα σπουδαίων αρθρογράφων και θα προσφέρει όλο το περιεχόμενό της δωρεάν. Ελπίζει ότι με αυτή την κίνηση θα προσελκύσει νέους χρήστες και θα βγάλει περισσότερα από διαφήμιση.

Στο Ιράν
Ως γνωστόν σε χώρες τύπου Ιράν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη λογοκρισία στο ίντερνετ. Μετά από εκατοντάδες σελίδες που έχουν ήδη μπλοκαριστεί στη χώρα, ήρθε η σειρά και της διασημότερης μηχανής αναζήτησης, Google.

STAR
Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα του STAR τη σεζόν που διανύουμε θα έχει 16 (!) νέες ξένες σειρές, 15 νέες μίνι σειρές, ενώ 13 σειρές συνεχίζονται. Ανάμεσά στις καινούργιες ξεχωρίζουμε τις Invasion , Empire Falls , Angels in America , Medium . Έχει φρέσκο πράγμα φέτος το STAR και θα επανέλθουμε.

ANT1

Όσοι ρωτούσατε γιατί είχαμε “βάψει” με φούξια χρώμα τον ΑΝΤ1 στα Media* της 12ης Σεπτεμβρίου, χθες αν είδατε τις ειδήσεις του σταθμού πήρατε την απάντησή σας. Το φούξια είναι πλέον το χρώμα του ΑΝΤ1 και αυτό φαίνεται στο λόγκο, τα σκηνικά και το σάιτ του.

Μουσική
Η πειρατεία έχει τσακίσει τις δισκογραφικές και τις έχει αναγκάσει να βρίσκουν διαρκώς νέους τρόπους για να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Η Warner λοιπόν, θα πουλήσει το νέο άλμπουμ του James Blunt μέσω του MySpace. Οι χρήστες θα μπορούν να ακούν ολόκληρο το άλμπουμ δωρεάν στο MySpace, αλλά επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να το κατεβάσουν (για να το ακούνε στο iPod) με αντίτιμο 7,20 ευρώ, ενώ θα τους έρθει και σπίτι με ταχυδρομείο το CD! Η πειρατεία λοιπόν τους βάζει μυαλό και ρίχνει τις τιμές…

100 Ηθοποιοί
Δείτε εδώ μια ενδιαφέρουσα λίστα με τους 100 καλύτερους ηθοποιούς (εν ζωή).

ALPHA
Όντως τελικά ο Βασίλης Χιώτης στην καρέκλα του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Alpha, στη θέση του αποχωρήσαντα Βασίλη Θωμόπουλου (ούτε 2 μήνες δεν έμεινε). Με τη Στάη είμαστε στο περίμενε.

Μπάσκετ
Ο ημιτελικός με την Εθνική και την Ισπανία έκανε 47,9% τηλεθέαση (σύμφωνα με την AGB).

Σκάι
Με διαφήμισή του στην εφημερίδα ‘Καθημερινή’, ο Σκάι υπενθυμίζει στον κόσμο πως αυτός (με τη βοήθεια της Public Issue/VPRC) “έπεσε μέσα” όσο αφορά την διαφορά που έχουν τα δύο πρώτα κόμματα στις εκλογές. Ο Σκάι είχε προβλέψει διαφορά 4% και η τελική διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ είναι 3,7%. Οι υπόλοιποι σταθμοί (με τις στατιστικές υπηρεσίες που συνεργάζονται) είχαν πει: ΑΝΤ1 1,6%, MEGA 1,2%, ALPHA 2,1%, ALTER 0,7%. ‘Η σιωπή των τηλεοπτικών αμνών” όπως διαβάζουμε πάνω πάνω στη διαφήμιση του Σκάι.

Βουλή – Σελέμπριτις
Μέσα: Κώστας Καζάκος (τέρμα η συμμετοχή του στη σειρά ‘Ζωή ξανά’). Νίκος Καντερές (θα τους λέει τον κακό τους τον καιρό;). Νατάσσα Ράγιου (ουδέν σχόλιο). Λίλα Καφαντάρη (δεν είναι αστείο). Γρηγόρης Ψαριανός (θα είναι πλέον καλεσμένος στον Best…;). Εύα Καϊλή (ορφανεύει το δελτίο του MEGA). Βαΐτσης Αποστολάτος (μιλά το blog του γι’ αυτόν).
Έξω: Μεταξύ άλλων, δεν μπήκαν ή βγήκαν από τη Βουλή: Γιώργος Βασιλείου, Έλενα Κουντουρά, Έφη Σαρρή, Γιώργος Λιάγκας (κλαψ), Λουκία Παπαδάκη, Γιώργος Γερολυμάτος, Γιάννης Βούρος, Βασίλης Λέκκας, Κατερίνα Λάσπα, Κώστας Τουρνάς, Βίκυ Λέανδρος, Έλενα Κουντουρά, Κώστας Καρράς, Μάρω Κοντού, Τζοβάνα Φραγκούλη, Άννα Φόνσου, Γιώργος Ματαράγκας, Μαίρη Ακριβοπούλου, Βασίλης Παϊτέρης.

Σινεμά
Χθες ξεκίνησε το 30ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας . Ολοκληρώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου και στο διαγωνιστικό τμήμα συμμετέχουν 75 ταινίες από 43 χώρες.

Φωτό της ημέρας
Μετά από 36 χρόνια ενασχόλησης με τα Virgin Megastores, ο ιδιοκτήτης τους Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον αποφάσισε να τα πουλήσει. Και τα 125 που έχει στη Μ. Βρετανία και την Ιρλανδία! Το ποσό που θα καρπωθεί δεν έχει γίνει γνωστό, πάντως μην ξεχνάμε πως αυτά τον έκαναν τον μεγιστάνα που έγινε. Τον έφαγαν τα σούπερ μάρκετ και το ίντερνετ…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα