Τι γίνεται στη Λάρισα; Μας έχει φάει η αγωνία

default image

Θ’ αναρωτιέστε γιατί μαζεύτηκε κόσμος στην Πλατεία Συντάγματος από νωρίς. Μα επειδή είχαν γιγαντοοθόνες που την ώρα των exit polls, έδειχναν μπάσκετ!!

Εκλογές

Πολλοί ίσως ν’ αναρωτιέστε γιατί μαζεύτηκε κόσμος στην Πλατεία Συντάγματος από τόσο νωρίς. Μα επειδή είχαν γιγαντοοθόνες που την ώρα των exit polls, έδειχναν το μπάσκετ!!!

Μπάσκετ
Γιατί άργησε να βγει ο Πρωθυπουργός στο μπαλκόνι της Ρηγίλλης; Μα γιατί έβλεπε τελικό και πανηγύριζε τη μεγάλη νίκη της Ρωσίας.

Η εμπειρία του Νίκου
Την πιο χαλαρή και, όσο το δυνατόν, ξε-αγχωτική ατμόσφαιρα πριν την ανακοίνωση των Exit Polls την είχε το πάνελ του ALTER. Η άνεση του Χατζηνικολάου βλέπετε… Από το να ακούμε 15 ανθρώπους να μιλούν όλοι μαζί καλύτερα να χαμογελάμε με τα πειράγματα στον εκπρόσωπο της ALCO και ατάκες όπως “Πείτε μας πόσο είναι το πρόστιμο από το ΕΣΡ, να το πληρώσουμε… ρεφενέ!”

Η απειρία του ALTER
Αυτά είπε η εμπειρία. Στα της απειρίας, η καθυστέρηση για περίπου μισό λεπτό της σύνδεσης με τον Γιώργο Παπανδρέου την ώρα που όλα τα άλλα κανάλια το μετέδιδαν κανονικά.

Αχ και να…

Αν οι πολιτικοί οργάνωναν με τόση λεπτομέρεια και τόση ακρίβεια την διακυβέρνηση του τόπου όπως οργάνωσαν τις μεταφορές τους από κανάλι σε κανάλι ώστε να παρευρεθούν σε όλα, θα μας ζήλευε η Ελβετία.

Λάρισα
Η αγωνία όλων μας είναι αν τα κατάφερε ο Λιάγκας ασφαλώς…

Βενιζέλος
Το σάιτ του πάντως είναι κάτω (Δευτέρα μεσημέρι). Λογικά θα του κάνει λίφτινγκ (μέρες που έρχονται). Πάντως υπάρχει και το blog του.

STAR

Το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων που κάνει τη διαφορά. Όπως και πέρυσι, με την αρχή της νέας σεζόν, έτσι και φέτος η κα. Λόλα Νταϊφά στέλνει μαζί με το πρόγραμμα του STAR, τα δωράκια της. Σοκολατάκια πέρυσι, μια συμβολική ελίτσα φέτος.

TV – Εκλογές
MEGA και ALPHA είχαν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση χθες, ενώ τους ακολούθησαν ΑΝΤ1, ΝΕΤ, ALTER, STAR.

ΕΜΜΥ
Μοιράστηκαν φέτος τα βραβεία και καμία σειρά από τις υποψήφιες δεν πήρε πάνω από ένα μεγάλο βραβείο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα (μεγάλη δικαίωση για τον καραφλό του Lost).

Τορόντο
Ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, με την ταινία Eastern Promises , είναι ο μεγάλος νικητής του 32oυ Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο , καθώς βραβεύτηκε με το ‘People’s Choice Award’. Οι κριτικοί βράβευσαν το La Zona .

Έλλη Στάη
Άλλοι λένε πως μένει και μάλιστα ισχυροποιείται, άλλοι πιστεύουν πως είναι με το ένα πόδι έξω από τον ALPHA. Ίδωμεν.

Real FM
Σήμερα ξεκίνησε και ο σταθμός των Χατζηνικολάου Κουρή. Στους 97,8 .

Πρεμιέρες
Ξεκινούν σήμερα, το ‘24′ στον Σκάι (23.00), η ‘Μαρία η Άσχημη’ στο MEGA, το ‘Deal’ στον ΑΝΤ1. Ακόμα πρεμιέρα έχουν στο STAR οι εκπομπές ‘Κάθε μέρα Καλημέρα’, ‘Τι θα φάμε σήμερα’, Μέσα σ’ όλα’, ‘Μπορώ’. Αύριο ξεκινά ο ‘Πρωινός Καφές’ με τη Μελέτη στον ΑΝΤ1.

STAR
Θραύση κάνει η αμερικανική σειρά Nip/Tuck. Όσοι δεν την παρακολούθησαν από το Filmnet έχουν παθιαστεί στο STAR.

Το Βήμα
Από την επόμενη Κυριακή το Βήμα θα προσφέρει όπερες. Η αρχή θα γίνει με τη Traviata του Βέρντι με τη Μαρία Κάλλας. Συνολικά θα δοθούν 25 όπερες.

MEGA
Την ταινία “Βαθύς Γαλάζιος Κόσμος’ την έδειξε τελικά; Πάντως αν κέρδιζε το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε σήμερα να δείξει το ‘Πράσινο Μίλι’…

ALPHA
Φαίνεται πως ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού, Βασίλης Θωμόπουλος, αποχωρεί και τη θέση του πιθανότατα “γεμίζει” ο, αναβαθμισμένος τελευταία, Βασίλης Χιώτης.

ROME
Την Παρασκευή στις 23.00 τελικά θα ξεκινήσει στον Σκάι η καταπληκτική σειρά ROME . Μη τη χάσετε (εγγυόμαστε).

Υ.Γ.

Δείτε τι έπαθε και η Microsoft.

Φωτό της ημέρας
Ο ένας την πήρε εντολή, ο άλλος τη θέλει. Στο επόμενο ντιμπέιτ μάλλον θα χρειαστούμε μεγαλύτερο στούντιο…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα