Κάτω τα χέρια από το Pirate Bay

default image

Ξεκινά στις 23 φεβρουαρίου ο 3ος κύκλος του Prison Break. Θα προβάλλεται καθημερινά στις 23.00. Όσοι δεν τον έχουν δει, ας κρατήσουν μικρό καλάθι

ΣΚΑΪ

Σήμερα Δευτέρα στις 22.00 θα παρουσιαστούν οι 50 από τους 100 Μεγάλους Έλληνες του Σκάι. Δείτε τους 100
εδώ .

Όλα θα πάνε καλά
Το μυαλό μας αυτές τις μέρες θα είναι στους Fredrik Neij, Gottfrid Svartholm Warg, Peter Sunde Kolmisoppi και Carl Lundström. Πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά για αυτά τα παιδιά από τη Σουηδία .

Αθλητική Κυριακή
Ας το πάρει ο Σκάι. Ας πάρει τα δικαιώματα προβολής των καλύτερων φάσεων κάθε Κυριακή να ησυχάσουμε. Πόσο πιο εκνευριστικό μπορεί να γίνει το Αθλητικό Καφενείο με τους εκπροσώπους των ομάδων και τις κοκορομαχίες τους; Με τις αναλύσεις επί αναλύσεων από τον γκουρού της διαιτησίας; Δείξτε τις φάσεις να πάει ο κόσμος για ύπνο, δεν χρειάζεται αυτό το πολύωρο βασανιστήριο. Και επιτέλους κλείστε τα κινητά σας!

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Καλή αρχή να ευχηθούμε στη νέα αθλητική εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας, Center For. Ξεκίνησε το Σάββατο και τα πρωτοσέλιδά της μονοπώλησαν οι ΠΑΟΚ, Άρης και Ηρακλής. Δείτε τα εδώ , εδώ και εδώ .

ΑΝΤ1
Ξεκινά στις 23 φεβρουαρίου ο 3ος κύκλος του Prison Break . Θα προβάλλεται καθημερινά στις 23.00. Για όσους δεν τον έχουν δει, απλά να πούμε ‘κρατήστε μικρό καλάθι’.

Στο ίντερνετ
Δείτε πιο κάτω ποια είναι τα πιο δημοφιλή σάιτ που οι γονείς, τα σχολεία και οι επιχειρήσεις επιλέγουν να απαγορεύουν την πρόσβαση, αντίστοιχα σε παιδιά και εργαζόμενους:
1. MySpace
2. Facebook
3. YouTube
4. Playboy
5. Ebay
6. Meebo
7. Friendster
8. Orkut
9. AdultFriendFinder
10. Espn

Ξύλο και πολιτική
Ταιριαστό. Δείτε τα απολαυστικά  Α . και Β . μέρη.

Facebook
Διαβάστε εδώ ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με τους όρους χρήσης του Facebook (αυτό που όλοι πατάμε ‘Συμφωνώ’ χωρίς να έχουμε διαβάσει λέξη). Σύμφωνα με το άρθρο έχει γίνει μια αλλαγή και πλέον και να κλείσει κάποιος το λογαριασμό του στο Facebook, όλο το περιεχόμενο είναι στην ευχέρεια της εταιρείας να το διαχειριστεί όπως αυτή νομίζει και επιθυμεί.

Facebook 2
Και κοιτώντας τα στατιστικά της διάσημης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης είναι να τρομάζει κανείς. Τα 175 εκατ. έχουν φτάσει οι ενεργοί χρήστες, 5 δισ. οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν κάθε μήνα κλπ. κλπ. Δείτε εδώ την πρόοδο που έχει σημειώσει με το πέρασμα του χρόνου (όσο αφορά τον αριθμό των χρηστών).

Logo
Δείτε εδώ τις αλλαγές στα λογότυπα μερικών διάσημων εταιρειών τεχνολογίας όπως της Google, IBM, Apple.

Αρκούδα
Δείτε εδώ τους βραβευθέντες του 59ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Στο Νησί
Ακόμα και το σάιτ της Βασίλισσας χρειάζεται SEO (Search Engine Optimisation). Διαβάστε εδώ .

Ελληνική TV
Το Big in Japan του ALPHA δυστυχώς μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί ως ένα τηλεπαιχνίδι βαρετό και άνευ ουσίας. Μια ώρα βλέπαμε το ίδιο πράγμα. Να μεταφέρουν οι ζαλισμένοι παίκτες δίσκους με σούσι. Το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο. Άνευρο, ανιαρό, τίποτα!

Φωτό της ημέρας
Απαγορεύεται το φίλημα. Η ταμπέλα δεν είναι από Αφγανιστάν, ή Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά από τον σταθμό τραίνου Warrington Bank Quay στην Αγγλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα