Suzuki Inazuma, μια μοτοσικλέτα για εσάς

Suzuki Inazuma, μια μοτοσικλέτα για εσάς

Η Suzuki Inazuma ήρθε για να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καθημερινές σας μετακινήσεις. Με compact διαστάσεις, υδρόψυκτο κινητήρα 24,5 ίππων, 6τάχυτο κιβώτιο και τιμή μόλις 3.995 ευρώ είναι βέβαιο ότι θα γίνει η επόμενή σας μοτοσικλέτα

Η Suzuki INAZUMA 250 είναι μια μοτοσικλέτας πάνω από τα κυβικά της. Συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την πρακτικότητα, τις επιδόσεις και την οικονομία και γίνεται ο νέος αχώριστος σύντροφος σας.

Η Suzuki σας προσφέρει μια μοτοσικλέτα με έντονες γραμμές, χωρίς συμβιβασμούς στη χρηστικότητα. Η INAZUMA σχεδιάστηκε για να σας εξυπηρετεί καθημερινά και η Suzuki έχει φρόντισε ώστε οι compact διαστάσεις της να είναι σύμμαχος του αναβάτη στην κίνηση μέσα στην πόλη.

Παράλληλα η ειδικά σχεδιασμένη θέση οδήγησης και οι τροχοί 17 ιντσών διευκολύνουν τον αναβάτη στο χειρισμό βοηθούν τη σταθερότητα. Ο πινάκας οργάνων, με το κεντρικά τοποθετημένο αναλογικό στροφόμετρο, φιλοξενεί επίσης το ψηφιακό ταχύμετρο και οθόνη LCD με ψηφιακή ένδειξη επιλεγμένης σχέσης στο 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Χάρη στην ρυθμιζόμενη ένδειξη στροφών κινητήρα, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει και να προσαρμόσει την οδήγησή του σε μια από τις τρεις προεπιλεγμένες λειτουργίες, Normal, Eco και Sport, διαλέγοντας ανάμεσα σε ισορροπημένη απόδοση, οικονομία ή επιδόσεις.

Η καρδιά της INAZUMA είναι ο υδρόψυκτος 2κύλινδρος κινητήρας των 250 κυβικών εκατοστών με τον μονό εκκεντροφόρο επικεφαλής. Έχει μέγιστη ιπποδύναμη 24,5 ίππους και η ροπή κορυφώνεται στα 22 Nm, χαρακτηριστικά ιδανικά για καθημερινές εντός των τειχών μετακινήσεις.

Ο εξελιγμένος ηλεκτρονικός ψεκασμός (EFI) και το ειδικά κλιμακωμένο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων, μαζί με τη λειτουργία ECO mode, εξασφαλίζουν στην INAZUMA χαμηλή κατανάλωση της σε για ζηλευτή αυτονομία για τις μετακινήσεις σας.

Η INAZUMA διατίθεται με τιμή 3.995 ευρώ, σε δύο χρωματισμούς Pearl Nebular Black και Candy Cardinal Red και με μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ που καλύπτουν τις αισθητικές και μεταφορικές ανάγκες κάθε αναβάτη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Inazuma GW250

Tύπος κινητήρα: 4χρονος, 2κύλινδρος, υδρόψυκτος, SOHC

Κυβικά: 248 cc

Μέγιστη ιπποδύναμη: 24,5 @ 8.500 rpm

Μέγιστη ροπή: 22 Nm @ 6.500 rpm

Διάμετρος / Διαδρομή (mm): 53,5 x 55,2

Συμπίεση: 11,5:1

Κιβώτιο ταχυτήτων: 6 ταχύτητες

Καύσιμο: Βενζίνη

Τροφοδοσία: Ηλεκτρονικός ψεκασμός

Συμπλέκτης: Υγρού τύπου

Σύστημα ψύξης: Υδρόψυξη

Διαστάσεις (Μ/Π/Υ σε mm): 2.145 / 760 / 1.075

Μεταξόνιο: 1.430 mm

Ύψος σέλας: 780 mm

Βάρος: 182 kg

Σύστημα εκκίνησης : Ηλεκτρική μίζα

Μπαταρία: 12V επαναφορτιζόμενη

Ρεζερβουάρ: 13,3 lt

Ανάρτηση εμπρός: Τηλεσκοπικό πιρούνι, αμορτισέρ λαδιού

Ανάρτηση πίσω: Ψαλίδι, αμορτισέρ λαδιού, ρυθμιζόμενο ελατήριο

Τροχοί: Αλουμινίου 17’’

Ελαστικό εμπρός: 110/80-17M/C 57H

Ελαστικό πίσω: 140/70-17M/C 66H

Φρένα (εμπρός/πίσω): Δισκόφρενο/Δισκόφρενο

Website Suzuki Inazuma

http://www.suzuki.gr/motos/inazuma

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα