Exit Polls

default image

Από εμάς μάθατε πρώτοι, ποιος είναι ο μεγάλος νικητής των βουλευτικών εκλογών. Στις επτά και ένα δευτερόλεπτο…

Έξιτ Πολς

Από εμάς μάθατε πρώτοι, ποιος είναι ο μεγάλος νικητής των βουλευτικών εκλογών. Στις επτά και ένα δευτερόλεπτο…

Σινεμά

Μετά το Ρόκι έρχεται ο Ράμπο. Δείτε εδώ ένα φρεσκότατο τρέιλερ της ταινίας John Rambo.

Α τι ωραίο!
Η Google ζήτησε από τους χρήστες της να στείλουν ένα βιντεάκι στο οποίο με κάποιο τρόπο “ταξίδευαν” ένα email (συγκεκριμένα το Gmail). Ιδού το αποτέλεσμα.

Βήμα
Λόγω των εκλογών, η εφημερίδα ‘Το Βήμα’ θα κυκλοφορήσει έκτακτα και τη Δευτέρα.

Αυτά είναι

Tom Ford .

Σινεμά

Καταπληκτικό κουίζ για τον κινηματογράφο.

300 Α.Ε.

Κυκλοφόρησε την Παρασκευή το πρώτο φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας, με ένθετα περιοδικά, DVD, πλούσια αρθρογραφία. Καλή συνέχεια.

ΕΤ1
Με αφορμή τα 30 χρόνια από τον θάνατό της Μαρίας Κάλας, η Τετάρτη είναι αφιερωμένη σ’ αυτήν. Από τις 20.00 μέχρι αργά το βράδυ θα προβληθούν ντοκιμαντέρ για τη μεγάλη ντίβα αλλά και η ‘Μήδεια’ του Παζολίνι.

Γυναίκα

Οι φήμες που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες για κλείσιμο του ιστορικού γυναικείου περιοδικού ‘Γυναίκα’, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία υπάρχει πιθανότητα να μπει ως ένθετο σε κάποια εφημερίδα.

Ελεύθερος Τύπος
Η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος έχασε άλλο έναν δημοσιογράφο. Ο Τάκης Καμπύλης αποχώρησε με πιθανότερο προορισμό την Καθημερινή ή και την Ελευθεροτυπία. Οι καλοί δεν χάνονται.

Κυριακάτικες

Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα πούλησε και πάλι τα περισσότερα φύλλα (209 χιλ.). Από κοντά το Βήμα με 207, 188 είχε η Καθημερινή. Στις 187 χιλ. η Ελευθεροτυπία, στις 122 το Έθνος. Ο Ελεύθερος Τύπος ξαναέσπασε το “ψυχολογικό όριο” των 100 χιλ. κατά 2.

Τηλεθέαση

Την εβδομάδα 3 με 9 Σεπτεμβρίου, το MEGA βρέθηκε στην πρώτη θέση με ποσοστό 16,9%. Ακολούθησαν ΑΝΤ1 με 14,9%, ALPHA με 11,2%, STAR με 11,1%, ΝΕΤ με 10,9%, ΕΤ1 με 8,1%.

Φωτό της ημέρας
Συγχαρητήρια για αυτή τη μεγάλη Εθνική Ομάδα Μπάσκετ που μας κάνει εδώ και 20 χρόνια υπερήφανους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Βασίλη Σπανούλη για την τιμή να φιλοξενούμε τις σκέψεις του.

Υ.Γ.
Ο τίτλος των σημερινών Media* είναι καθαρά παραπλανητικός και σίγουρα μας έδωσε μερικά κλικ παραπάνω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα