UEFA EURO 2008

UEFA EURO 2008

Επιλέξτε μια από τις 52 εθνικές ομάδες της Ευρώπης και οδηγήστε τη στη δόξα από τον προκριματικό γύρω σε μια εικονική αναπαραγωγή της διοργάνωσης.

Επιλέξτε μια από τις 52 εθνικές ομάδες της Ευρώπης και οδηγήστε τη στη δόξα από τον προκριματικό γύρω σε μια εικονική αναπαραγωγή της διοργάνωσης.Το UEFA EURO 2008 είναι μια πιο προσιτή, πιο γρήγορη και με μεγαλύτερη ανταπόκριση έκδοση της κυρίαρχης ποδοσφαιρικής μηχανής της EA SPORTS – με όλες τις ομάδες και τα επίσημα στάδια που θα είναι μέρος του UEFA EURO 2008. Επιλέξτε μια από τις 52 εθνικές ομάδες της Ευρώπης και οδηγήστε τη στη δόξα από τον προκριματικό γύρω σε μια εικονική αναπαραγωγή της διοργάνωσης.



Ένα νέο game mode με το όνομα Captain Your Country θα επιτρέπει στους παίκτες να μπουν μέσα στο γήπεδο και να κερδίσουν την αρχηγία της ομάδας με σκοπό να κατευθήνουν την χώρα τους στη δόξα. Οι παίκτες θα μπορούν να πανηγυρίζουν τις επιτυχίες τους στο γήπεδο μέσω ενός συστήματος όπου ελέγχουν οι ίδιοι και που θα κάνει την ατμόσφαιρα των αγώνων πιο φαντασμαγορική.



Τώρα που το UEFA EURO 2008 είναι διαθέσιμο στα καταστήματα όλης της Ευρώπη, οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν στο
www.easportsfootball.com για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματά τους έναντι των αντιπάλων τους από όλο τον κόσμο στο online game mode του UEFA EURO 2008 στο Battle of the Nations.



Το Battle of the Nations είναι ένας καθημερινός ανταγωνισμός όπου ο καθένας αντιπροσωπεύει τη χώρα του on-line ενάντια στα αντίπαλα έθνη σε μια προσπάθεια αναζήτησης της παγκόσμιας υπεροχής. Το καινοτόμο βαθμολογικό σύστημα επιτρέπει ενώ είστε συνδεδεμένοι στους servers της EA, η κάθε απόδοσή σας στο UEFA EURO 2008 να βαθμολογείται, να καταγράφεται και να φορτώνεται και την ίδια στιγμή να ανανεώνονται οι βαθμολογίες στον πίνακα των παιχτών και των εθνών. Μπορείτε να παίξετε ως οποιαδήποτε ομάδα ενάντια σε οποιοδήποτε αντίπαλο με μεγαλύτερα εμπόδια και να κερδίσετε ακόμα περισσότερους βαθμούς για σας και το έθνος σας.



Στο νέο ποδοσφαιρικό website
www.easportsfootball.com , οι παίκτες θα είναι σε θέση να παρακολουθούν τις στατιστικές, να εξερευνούν τα χαρακτηριστικά σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της EA SPORTS, να ανεβάσουν βίντεο, να προσχωρήσουν σε ομάδες, και να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και σε online leagues με οπαδούς ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο για όλα τα παιχνίδια ποδοσφαίρου της EA SPORTS.



Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί








Το UEFA EURO 2008 βρίσκεται στα καταστήματα σε όλη την Ευρώπη από σήμερα στο Xbox 360, το PLAYSTATION3 και PlayStation2, το PSP, σε PC και σε κινητά τηλέφωνα. Το UEFA EURO 2008 έχει εκτιμηθε’ί με 3+ από την PEGI.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα