Nikon COOLPIX P90

Nikon COOLPIX P90

Η Nikon φέρνει για πρώτη φορά επαγγελματικές δυνατότητες (ευρυγώνια φωτογράφηση και 24x zoom) σε μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανή με εξαιρετική ευκο...

Η Nikon φέρνει για πρώτη φορά επαγγελματικές δυνατότητες (ευρυγώνια φωτογράφηση και 24x zoom) σε μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανή με εξαιρετική ευκολία μεταφοράς.Η Nikon Europe ανακοινώνει την κυκλοφορία της COOLPIX P90, μίας από τις πρώτες ευρυγώνιες compact φωτογραφικές μηχανές στον κόσμο με zoom 24x. Το zoom υπερ-τηλεφακού υψηλής απόδοσης, οι ευρυγώνιες δυνατότητες και άλλα ισχυρά χαρακτηριστικά συνδυάζονται σε μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανή, ιδανική για χρήστες που επιζητούν τη φημισμένη ποιότητα Nikon σε μια μηχανή που προσφέρει εξαιρετική ευκολία μεταφοράς.



Η COOLPIX P90 διαθέτει πολύ ισχυρό οπτικό zoom 24x, που προσφέρει το ισοδύναμο 35mm μιας ευρείας γωνίας 26mm σε τηλεφακό 624mm και έχει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών από απόσταση μόλις 1 cm. Η λειτουργία συνεχών λήψεων υψηλής ταχύτητας με έως και 45 λήψεις στα 15 καρέ ανά δευτερόλεπτο, επιτρέπει τη φωτογράφηση αθλημάτων με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.








Τα 12,1 ενεργά megapixel και η ευαισθησία έως και ISO 6400 κάνουν την COOLPIX P90 να υπερέχει σε οποιεσδήποτε συνθήκες λήψης. Η επιλογή αυτόματων ή χειροκίνητων ρυθμίσεων, η χρήση των τεσσάρων λειτουργιών έκθεσης της μηχανής (PSAM) και η χρήση του ηλεκτρονικού σκοπεύτρου επιτρέπουν τη σύνθεση αλλά και τη λήψη της ιδανικής φωτογραφίας.



Η μηχανή προσφέρει πολλές άλλες δυνατότητες ποιότητας Nikon, όπως τέσσερις τεχνολογίες κατά του θαμπώματος, αυτόματη επιλογή σκηνής και αυτόματη εστίαση στο πρόσωπο πρώτα, αναγνωρίζοντας έως και δώδεκα πρόσωπα. Περιλαμβάνει επίσης τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, όπως τη λειτουργία χαμόγελου και την προειδοποίηση κλεισίματος ματιών και την κατοχυρωμένη λειτουργία D-Lighting της Nikon για βελτιστοποίηση της αντίθεσης και γρήγορη επεξεργασία. Έχει δυνατότητα καταγραφής video και video με χρονική υστέρηση, ενώ η οθόνη LCD 3 ιντσών μεταβλητής γωνίας διευκολύνει τη λήψη φωτογραφιών, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.



Η COOLPIX P90 διαθέτει καλώδιο USB, καλώδιο audio/video, λουράκι και μια ομάδα προγραμμάτων λογισμικού για το CD-ROM της COOLPIX.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα