ADSL in a box Plus

ADSL in a box Plus

Με όχημα το ADSL in a box Plus, η Forthnet σας καλεί να ζήσετε την πραγματική ευρυζωνική εμπειρία της υπηρεσίας Forthnet ADSL

Με όχημα το ADSL in a box Plus, η Forthnet σας καλεί να ζήσετε την πραγματική ευρυζωνική εμπειρία της υπηρεσίας Forthnet ADSL, μόνο με 129€ και χωρίς καλώδια! H Forthnet, προσφέρει το ADSL in a box Plus, το προϊόν που συγκεντρώνει σε ένα κουτί, όλα όσα χρειάζεται κανείς για να αποκτήσει ασύρματο broadband Internet, μόνο με 129€ από 189€ και δώρο ένα επώνυμο wi-fi router.



Με αυτήν τη νέα μοναδική προσφορά, που αποτελεί αδιαμφισβήτητα την πλέον ολοκληρωμένη, οικονομική αλλά και ταχύτερη ασύρματη ευρυζωνική πρόταση της ελληνικής αγοράς, η Forthnet προσφέρει: πρόσβαση στην υπηρεσία Forthnet ADSL με ταχύτητες έως 24 Mbps μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της για έξι μήνες, δωρεάν ασύρματο ADSL 2+ router Cisco ή Linksys και δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης.



Σημειώνουμε ότι μετά τους πρώτους έξι προπληρωμένους μήνες που περιλαμβάνονται στην τιμή των 129€, κάθε χρήστης, αυτόματα και χωρίς καμία επιπλέον διαδικασία, αποκτά συνδρομή αορίστου χρόνου στην υπηρεσία Forthnet ADSL.



Έτσι, απολαμβάνει αδιάκοπα μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της εταιρίας, Forthnet ADSL έως 24 Mbps στην μοναδική τιμή των 21,50€ το μήνα. Για τις περιοχές που δεν καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας, η υπηρεσία προσφέρεται με ταχύτητα 1 Mbps και αναβαθμίζεται αυτόματα και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, μόλις υπάρξει κάλυψη.



Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το ADSL in a box Plus διατίθεται από τα Καταστήματα Forthnet, τις αλυσίδες καταστημάτων Παπασωτηρίου, Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Ηλεκτρονική Αθηνών, Mediamarkt, από το e-shop.gr καθώς και από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα