Εξέθεσε την Google

Εξέθεσε την Google

Η εικόνα ενός νεκρού 9χρονου κοριτσιού, θα συγκλόνιζε οποιονδήποτε, όχι όμως και τους υπεύθυνους του Google Street View. Μπορεί να αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα, ωστόσο η Google δέχθηκε για άλλη μια φορά σκληρή κριτική (Pic)

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του Worcester, είδαν ένα 9χρονο κορίτσι να κείτεται νεκρό στην άσφαλτο, μέσω του χάρτη της Google.

Μάλιστα τους τάραξε τόσο η εικόνα που επικοινώνησαν αμέσως με την εταιρεία ζητώντας της να ερευνήσει το… έγκλημα.

Ωστόσο, το σκανδαλιάρικο κοριτσάκι δεν ήταν νεκρό -ευτυχώς- απλώς διάλεξε αυτόν τον τρόπο για να κοροϊδέψει τη φίλη της, αναστατώνοντας ολόκληρη τη γειτονιά.

 

Όπως είπε ένας γείτονας “σκεφτήκαμε πως μπορεί να ήταν κάποιου είδους πλάκα αλλά ανησυχήσαμε πραγματικά με την εικόνα που είδαμε”, προσθέτοντας ότι “όταν βλέπεις ένα κοριτσάκι να βρίσκεται στο έδαφος και να μοιάζει νεκρό αναρωτιέσαι τι μπορεί να έγινε εδώ”.

Αν και οι κάτοικοι ανακουφίστηκαν που το 9χρονο κορίτσι δεν είχε πάθει τίποτε, η Google βρήκε τον μπελά της καθώς προτού γίνει γνωστό ότι επρόκειτο για φάρσα δεν κινητοποιήθηκε να μάθει τι συνέβη στο κοριτσάκι.

Τώρα οι κάτοικοι κατηγορούν την Google για ανευθυνότητα καθώς όπως εύλογα αναρωτιούνται τι θα γινόταν αν το κορίτσι ήταν όντως νεκρό;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα