”Imagine”… μια ταινία με Αλ Πατσίνο, Τζούλιαν Μουρ, Τζέρεμι Ρένερ και το πνεύμα του Τζον Λένον

”Imagine”… μια ταινία με Αλ Πατσίνο, Τζούλιαν Μουρ, Τζέρεμι Ρένερ και το πνεύμα του Τζον Λένον

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Νταν Φόγκελμαν, περισσότερο γνωστός ως ένας από τους πιο επιτυχημένους σεναριογράφους της εποχής μας. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2013

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Με τέτοιο καστ και τέτοιον σεναριογράφο, υπάρχει ακόμα και η πιθανότητα η αγάπη να επικρατήσει σε όλον τον κόσμο!

Ο Αλ Πατσίνο είναι ένας ροκ σταρ των ‘70ς, με την απαραίτητη δόση παρακμής σε προχωρημένη ηλικία, ο οποίος όμως εξακολουθεί να γεμίζει στάδια στις συναυλίες του και να έχει την πιο ωραία γυναίκα δίπλα του, παρότι πια θα μπορούσε να είναι παππούς της.

Την ημέρα που πρόκειται να γιορτάσει τα 64α γενέθλιά του, ο ήρωας ανακαλύπτει ένα γράμμα που δεν παραδόθηκε ποτέ, γραμμένο στον 19χρονο εαυτό του, από τον ίνδαλμά του, τον Τζον Λένον. Αυτή η επιστολή από το παρελθόν αλλάζει την κοσμοθεωρία του: ο ροκ σταρ αποφασίζει να σταματήσει το μουσικό ξεπούλημα και να ξαναθυμηθεί τη μουσική που τον ενέπνεε όταν ήταν μικρός και άσημος.

Ταυτόχρονα, προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τον 40χρονο γιο του που στην ουσία δε γνώρισε ποτέ – κι ας έχει τη μορφή του Τζέρεμι Ρένερ! Ο ήρωας εγκαθίσταται σ’ ένα μικρό ξενοδοχείο στο Νιου Τζέρσεϊ και γίνεται φίλος με την ιδιοκτήτρια – Τζούλιαν Μουρ. Η ελπίδα του, πια, είναι να επιβεβαιώσει ότι το μήνυμα του Τζον Λένον, ότι το μόνο που έχει σημασία είναι η αγάπη, μπορεί τελικά να έχει μια δόση αλήθειας!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

Αλ Πατσίνο – bad hair day!

«Carrie»: Το νεοϋορκέζικο Comic-Con βούλιαξε στο αίμα από το πρώτο teaser!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα