”Skyfall”: βλέποντας live την παγκόσμια πρεμιέρα στο Royal Albert Hall

”Skyfall”: βλέποντας live την παγκόσμια πρεμιέρα στο Royal Albert Hall

Μάθετε όλα όσα συνέβησαν στο κόκκινο χαλί της βασιλικής παγκόσμιας πρεμιέρας της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, ''Skyfall''

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Παρακολουθήσαμε live χθες το βράδυ το κόκκινο χαλί της βασιλικής παγκόσμιας πρεμιέρας του «Skyfall» στο Royal Albert Hall. Σας μεταφέρουμε δηλώσεις και φωτογραφίες από τους συντελεστές και το λαμπερό καστ. Κύριε Μποντ, σας περιμέναμε…

Χθες το βράδυ, σύσσωμο το καστ, οι συντελεστές, παλιοί συνεργάτες και βετεράνοι της 50χρονης ιστορίας του Τζέιμς Μποντ, αλλά και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας μαζί με κάποιους τυχερούς κοινούς θνητούς παρακολούθησαν την παγκόσμια πρεμιέρα του «Skyfall» στο Royal Albert Hall.

Εμείς είδαμε ζωντανά το δίωρο αφιέρωμα, αφίξεων, συνεντεύξεων, φωτογραφήσεων και δηλώσεων στο κόκκινο χαλί και σας μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα. Πρώτα από όλα μία διαπίστωση: συνειδητοποιήσαμε, για άλλη μία φορά, πόσο μεγάλο κομμάτι της κουλτούρας των Άγγλων είναι η φιγούρα του πράκτορα 007 και πόσο μεγαλόπρεπα έστησαν μία φιέστα για να γιορτάσουν 5 δεκαετίες κινηματογραφικής ιστορίας. Μία πραγματική γιορτή: μεγαλειώδης, λαμπερή, ακομπλεξάριστη.

Πλήθος περίμενε για ένα αυτόγραφο πίσω από τα προστατευτικά κάγκελα που πλαισίωναν την είσοδο του μυθικού θεάτρου, τεράστιες οθόνες μετέφεραν την ατμόσφαιρα των VIP αφίξεων, η φωτισμένη Aston Martin του Μποντ δέσποζε ανυψωμένη, η βασιλική φρουρά παρέλασε μπροστά από το κόκκινο χαλί, ενώ σε λούπα έπαιζαν τα 22 κλασικά τραγούδια που έχουν ντύσει τα credits των αντίστοιχων ταινιών του 007.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε ”λαμπερές” φωτογραφίες στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

Όσα πρέπει να ξέρετε για το «Skyfall»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα