Game 24: Free Games για όλους – 17

Game 24: Free Games για όλους – 17

Το Sliderama μας έστ(ρ)υψε το μυαλό! Το Skies of War μας άφησε χούι! Αποδράσαμε από το "κελί 33" και ταράξαμε τους κύκλους στο Skies of War

Το Sliderama μας έστ(ρ)υψε το μυαλό! Το Skies of War μας άφησε χούι! Αποδράσαμε από το ”κελί 33”, ταράξαμε τους κύκλους στο Skies of War και βάλαμε τον πιγκουίνο να σπρώχνει μέχρι πρωίας στο Penguin Push. Ήταν άλλη μια επίσκεψη στο Game 24.
Dr Membrane: Sliderama









Θα σας στ(ρ)ύψει το μυαλό… Πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι ένα… ”αθώο” flash game; Πολύ! Ειδικότερα εάν ανήκει στην κατηγορία των puzzles όπως το Dr Membrane: Sliderama. Αν και μας δυσκόλεψε αρκετά, το Sliderama το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή. Και το λατρέψαμε διότι δε ζητάει από τπν gamer ταχυδακτυλουργικές ικανότητες παρά λογική, τακτική και φυσικά αρκετή σκέψη. Και αυτό το καθιερώνει σε ένα από τα κορυφαία games που έχουμε ποτέ παίξει.



Στα γραφικά του υστερεί. Μπορεί και σε αρκετούς ακόμα τομείς σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια. Όμως ο βαθμός δυσκολίας του είναι εκείνος που ασκεί την απροσδιόριστη γοητεία του, προτρέποντας μάλιστα τον παίχτη να μην τραβήξει τα χέρια από το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Δέκα πίστες συνδράμουν στη δημιουργία ενός “ευχάριστου” πονοκέφαλου που ακούει στο όνομα Dr. Membrane: Sliderama.



Παίξε Dr Membrane: Sliderama
εδώ




Skies of War









Κατακτήστε τους αιθέρες… Μας έμεινε το “χούι” με τα αεροπλάνα από την προηγούμενη φορά και δε γινόταν να μην αναφερθούμε σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με αερομαχίες. Λίγο shoot’ em up, μία δόση action, μία γεύση από strategy και ιδού! Εγένετο… Skies of War.



Έντονες αερομαχίες με πολλούς τύπους αεροσκαφών. Πιλοτάρετε το αεροπλάνο σας, πραγματοποιήστε ριψοκίνδυνους ελιγμούς, νιώστε την αδρεναλίνη και καταστρέψτε τις εχθρικές βάσεις σε ένα καλοφτιαγμένο game με πολύ καλά γραφικά και μερικώς εύκολο gameplay.



Παίξε Skies of War
εδώ




Jack The Fugitive









Ο φυγάς… Το σενάριο κλασικό. Απόδραση από τη φυλακή, που είναι και της μόδας. Βαρεθήκατε τη ζωή σας στο κελί… 33 και αποφασίσατε να την κάνετε. Αρχικά πρώτα πρέπει να βγείτε σώοι και ασφαλείς από τη… “στενή”, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανένα να μπει εμπόδιο στο σχέδιό σας.



Αλλά αν νομίζετε ότι βγαίνοντας από το κτίριο της φυλακής θα τελείωναν όλα τα βάσανά σας τότε είσαστε γελασμένοι (χα! χα!). Καταδίωξη κι εκτός αυτής. Πάρτε όπλα, ανεβείτε σε διάφορα οχήματα, καταρρίψτε ελικόπτερα και οδηγήστε τελικά τον Jack (όχι Μπάουερ αυτός είναι από άλλο σήριαλ) στο δρόμο προς την ελευθερία.



Παίξε Jack The Fugitive
εδώ




Circle of Pain









Μη μου τους κύκλους τάραττε… Ειλικρινά δεν έχουμε καταλάβει τί παίζει με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και όχι δεν εννοούμε το πως παίζετε ή τι πρέπει να κάνει κάποιος για να προχωρήσει επίπεδο.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μετακινήστε από “εναέριο περιστρεφόμενο κύκλο” σε “εναέριο περιστρεφόμενο κύκλο” ψάχνοντας τους εχθρούς, τους οποίους μόλις τους βρείτε πρέπει να τους εξοντώσετε για να προχωρήσετε στην επόμενη πίστα. Να τους εξοντώσετε πισώπλατα όμως, γιατί αν προσπαθήσετε face to face δε θα καταφέρετε και πολλά. Δηλαδή τίποτα!



Παίξε Circle of Pain
εδώ




Penguin Push









Παγάκια… Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Είστε ένα συμπαθητικός πιγκουίνος που σκοπός της ζωής του είναι να βάζει τους παγωμένους κύβους στις κίτρινες τρύπες.



Τοποθετήτε τους όσο πο γρήγορα μπορείτε αλλά και με όσο λιγότερος κινήσεις είναι δυνατό για να κερδίσετε έξτρα βαθμούς και φυσικά για να ολοκληρώσετε την πίστα και να περάσετε στο επόμενο level. Κλασικό puzzle game με το βαθμό δυσκολίας να αυξάνει όσο προχωράτε σε μεγαλύτερα επίπεδα.



Παίξε Penguin Push
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα