Η ακριβή μου… IPTV

default image

Διαβάστε εδώ το Δ.Τ του ΟΤΕ για την τηλεόραση που προσφέρει. Η συνδρομή είναι 15 ευρώ το μήνα, ενώ οι ταινίες θα κοστίζουν 2 με 4,5 ευρώ

Conn-x TV

Διαβάστε εδώ το Δ.Τ του ΟΤΕ για τη ‘νέας εποχής’ τηλεόραση που προσφέρει. Η συνδρομή είναι 15 ευρώ το μήνα, ενώ οι ταινίες θα κοστίζουν 2 με 4,5 ευρώ και μόνο για 24 ώρες. Διαβάστε και κρίνετε την, όπως λένε, καινοτόμο υπηρεσία. Ρίξτε και μια ματιά στη συζήτηση που έχει ανοίξει για το θέμα στο adslgr.
Η πραγματικότητα πάντως είναι πως με τους νέους παίκτες στην αγορά (βλ. ΟΤΕ και On Telecoms) η Nova, που μην ξεχνάμε ανήκει στη Forthnet, θα πρέπει να κάνει πιο ελκυστικό το, σχεδόν αξίας 60 ευρώ το μήνα, προϊόν της.

Διάσημα Παιδιά
Δείτε εδώ το πολύ καλό αφιέρωμα του Vanity Fair σε αυτούς που γεννήθηκαν από διάσημους γονείς και διάλεξαν να μείνουν και αυτοί κάτω από τα λαμπερά φώτα. Μεταξύ τους είναι οι Γκουΐνεθ Πάλτροου, Κέιτ Χάντσον, Τζέικ και Μάγκι Γκίλενχαλ.

Φωτογραφία
Διαβάστε εδώ για την έκθεση φωτογραφίας του Σωτήρη Δανέζη στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Ονομάζεται ‘Ένας σύνθετος κόσμος’ και διαρκεί μέχρι την 1η Μαρτίου.

Σινεμά
Το περίφημο ‘ Last House on the Left‘ του Wes Craven (1972), έγινε ριμέικ. Εντάξει δεν είναι η πρώτη ταινία που το παθαίνει αυτό. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης πάντως είναι πως έγινε από τον σκηνοθέτη του Hardcore, Ντένη Ηλιάδη. Δείτε εδώ το επίσημο σάιτ και εδώ το τρέιλερ.

TV

Εδώ μπορείτε να δείτε τα μετοχολόγια όλων των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών όπως τα ανακοίνωσε το ΕΣΡ.
Οι πιο σημαντικές αλλαγές είναι η είσοδος του Β. Ρέστη με την Benbay στο MEGA και ο έλεγχος του ALPHA από το RTL.

Social
Σύμφωνα με την Compete και όσο αφορά τον Ιανουάριο, το Facebook είχε 68 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες και 1,1 δισ. εμφανίσεις. Στη δεύτερη θέση είναι το MySpace με 58 εκατ. και 810 εκατ. το πιο ενδιαφέρον στοιχείο πάντως είναι η αναρρίχηση του Twiter στην τρίτη θέση των εμφανίσεων με 54 εκατ. Οι επισκέπτες του τον Ιανουάριο ήταν σχεδόν 6 εκατ.

Μπάλα
Σήμερα Τετάρτη στις 21.15, φιλικό Ελλάδα – Δανία, ζωντανά από το MEGA.

Στο διαδίκτυο
Τα Google/YouTube, Facebook, MySpace, Yahoo!Europe και άλλα 13 μεγάλα σάιτ υπέγραψαν μια συμφωνία που θα προστατεύει τους ανήλικους χρήστες του ίντερνετ από το επικίνδυνο ‘cyberbullying’. Με αυτή τη συμφωνία θα μένει ιδιωτική υπόθεση η ταυτότητα του καθενός και οι μικροί του διαδικτύου θα προστατεύονται από τυχόν παρενοχλήσεις σεξουαλικού και μη χαρακτήρα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
H Espresso. Να συμπληρώσουμε μόνο, ‘Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στη γειτονιά’, ‘Ήταν πολύ καλός και πήγαινε τα παιδιά του στο φροντιστήριο’ και ‘Πέσαμε από τα σύννεφα, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος και πλήρωνε πάντα τα κοινόχρηστα’.

Φωτό της ημέρας
Τα ανθοπωλεία βάζουν τα δυνατά τους για να προσελκύσουν πελάτες στις 14 Φεβρουαρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα