Κόκκινη στο MEGA από το ΚΚΕ

default image

Εμπάργκο στο MEGA από τους εκπροσώπους του ΚΚΕ, λόγω της ερώτησης της Όλγας Τρέμη προς την κ. Παπαρήγα(στο ντιμπέιτ) σχετικά με τα ιδιωτικά σχολεία

Εφημερίδα

Την Παρασκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο φύλλο της εβδομαδιαίας σατιρικής πολυθεματικής εφημερίδας, ‘300 Α.Ε.’ του Νίκου Κεραμίδα. Ίδωμεν.

ΚΚΕ – MEGA
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ, οι εκπρόσωποί του πλέον δεν θα πηγαίνουν σε προεκλογικές συζητήσεις στο MEGA. Ο λόγος είναι η ερώτηση της Όλγας Τρέμη (στο ντιμπέιτ) στην Αλέκα Παπαρήγα σχετικά με τα ιδιωτικά σχολεία, που τελικά κατέληξε να είναι προσωπική ερώτηση.

Νύχτες Πρεμιέρας

Το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας διαρκεί από τις 19 ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων θα προβληθούν δέκα b-movies στο πλαίσιο του αφιερώματος ‘Grindhouse’, με το ‘Cannibal Holocaust’ να ξεχωρίζει.

TV
Μετά τον Νίκο Χατζηνικολάου στο Alter, ο Κώστα Καραμανλής επέλεξε να δώσει συνέντευξη στον Βασίλη Χιώτη στον Alpha. Ούτε Στάη, ούτε Αυτιά.

Oscars
Φαίνεται πως στην παρουσίαση της 80ης απονομής των βραβείων Όσκαρ, στις 24 Φεβρουαρίου 2008, θα είναι ο Τζον Στιούαρτ. Η Έλεν Ντε Τζενέρις δεν ξετρέλανε την Ακαδημία στην τελετή του 2007, οπότε θα προτιμήσουν τον παρουσιαστή του 2006.

Yahoo – Bebo

H Google πουλάει διαφήμιση στο MySpace, η Microsoft στο Facebook. Ήρθε η σειρά της Yahoo. Μετά τη συμφωνία με το δημοφιλές στη Μ. Βρετανία, social network σάιτ Bebo , η Yahoo Inc. δυναμώνει. Το Bebo έχει κοινό 12 περίπου εκατ. ανθρώπων και μαζί με τη Yahoo θα απευθύνονται πλέον στο 75% των χρηστών του διαδικτύου στη Μ. Βρετανία.

Παιχνίδια
Τα 2 καλύτερα FPS παιχνίδια (τουλάχιστον σε PC) είναι ως γνωστό, τα Call of Duty και Medal of Honor. Tο νέο Call of Duty 4: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, ενώ το Medal of Honor Airborne θα είναι σε λίγες μέρες στα καταστήματα. Σφαγή.

MEGA
Το βράδυ των εκλογών, το MEGA θα ασχολείται με αυτές από τις 16.50. Σύμφωνα με το πρόγραμμά του πάντως, στις 2 τα ξημερώματα θα προβάλλει την ταινία ‘Βαθύς Γαλάζιος Κόσμος’. Χμ.

ΑΝΤ1

Την ιδία ώρα με το MEGA περίπου, θα αρχίσει και ο ΑΝΤ1 την ασχολία του με τις εκλογές. Πιο πριν πάντως μεταδίδει την ελληνική ταινία ‘Υπάρχει και Φιλότιμο’…

Black Google
Επανερχόμαστε στο θέμα black google (βλ. χθεσινά media) με αφορμή δύο επισημάνσεις από φίλους της στήλης. Η πρώτη αναφέρει πως η ίδια η Google προτείνει τρόπους για εξοικονόμηση ενέργειας εδώ και η δεύτερη πως αν είναι να χαλάσουμε τα μάτια μας στο μαύρο φόντο δεν ξαναδιαβάζουμε τη στήλη των Media*. Ευχαριστούμε (τον πρώτο φίλο).

Μπάλα
17.45, ALPHA, Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας
20.00, ΝΕΤ, Νορβηγία – Ελλάδα

Φωτό της ημέρας
Στην Αιθιοπία γιορτάζουν τον ερχομό του 2000. Υπάρχουν και πιο περίεργα βέβαια. Στο ισλαμικό ημερολόγιο διανύουμε το έτος 1428, ενώ οι Κινέζοι βρίσκονται στο 4704.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα