Χέρια ψηλά, νούμερα ψηλά

default image

Δεν ενθουσίασε η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1, πάντως είναι νωρίς για να κριθεί. Οι Κανάκης και Σερβετάς έχουν το κοινό τους

ΣΚΑΪ

Με ένα έξυπνο διαφημιστικό ο Σκάι προαναγγέλλει την έλευση του 5ου κύκλου του ‘24′. Στο σποτάκι βλέπουμε τον Τζακ Μπάουερ να πηδά εμπόδια, να τρέχει, να σηκώνει βάρη, ενώ μας λένε πως αν ήταν Ολυμπιακοί Αγώνες θα σάρωνε τα μετάλλια.

Google Earth
Το “ παιχνιδάκι ” της Google δεν κάνει μόνο για να βρίσκουμε το σπίτι, το γραφείο και το εξοχικό μας. Πολλές φορές χρησιμοποιείται και για καλούς σκοπούς. Διαβάστε εδώ πως μια φυλή στον Αμαζόνιο βρίσκει τους παράνομους υλοτόμους.

Forthnet – NOVA

Η εξαγορά της Nova είχε αίσιο τέλος για τη Forthnet και το κόστος θα φτάσει τα 490 εκατ. ευρώ. Μεγάλη κίνηση από την Forthnet που πλέον με αυτό το βέλος στη φαρέτρα της, συν το δίκτυο καταστημάτων που έχει και την πολύ μεγάλη πελατεία της, θα γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής του triple play. Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση.

ALPHA

Καθώς σήμερα στο Τσαντίρι φιλοξενείται ο Μιχάλης-χέρια ψηλά-Χατζηγιάννης, μη περιμένετε μετά να δείτε Υπέροχα Πλάσματα. Πάμε για εκπομπή σημαντικά μεγάλης διάρκειας, τύπου Berlin Alexanderplatz.

Λαζόπουλος

Καθότι είναι ότι καλύτερο, από άποψη τηλεθέασης, διαθέτει ο Alpha, γιατί να μη δείξει και ένα θεατρικό του; Την Κυριακή του Πάσχα λοιπόν στις 21.00, θα προβληθεί το θεατρικό έργο του 2004, ‘Που πάει αυτό το λεωφορείο’, με το Λάκη Λαζόπουλο και τον Τάσο Παλαντζίδη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του σκηνοθέτη – συγγραφέα – πρωταγωνιστή, πρόκειται για “μετεπιθεώρηση”.

Μέριλιν

Τα είδατε τι έγινε. Δόθηκε 1,5 εκατ. δολάρια για ένα 15λεπτο βίντεο με τη Μέριλιν Μονρόε σε ερωτική πράξη (για τον Μπιλ Κλίντον βέβαια δεν είναι ερωτική πράξη). Δείτε το εδώ δωρεάν .

Κουτί της Πανδώρας

Η σημερινή εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη ασχολείται σήμερα με τη γενιά των 700 ευρώ. Εδώ είναι και ένα αντιπροσωπευτικό μπλογκ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Αδέσμευτος Τύπος για το τραγικό γεγονός ότι κάθε παιδάκι έχει κινητό τηλέφωνο.

TV
Το ντόπινγκ είναι σήμερα το θέμα των εκπομπών Φάκελοι (Σκάι) και Έρευνα (MEGA). Οι Νέοι Φάκελοι θα ασχοληθούν ακόμα με τον Ελληνοαμερικανό πολιτικό Κρις Σπίρου, στενό φίλο και έμπιστο σύμβουλο του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς και με τον Παναγιώτη Αδαμόπουλο ο οποίος είναι κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εκβιασμό της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ.

STAR
Η εναλλακτική είναι STAR και Matrix στις 22.45.

Διαδίκτυο
Οι Ισλανδοί και οι Σκανδιναβοί είναι, σύμφωνα με το GfK, οι πολίτες της Ευρώπης που χρησιμοποιούν πιο πολύ το διαδίκτυο. Το 88% των Ισλανδών πάνω από 14 ετών είναι τακτικοί χρήστες του ίντερνετ, με τους Φινλανδούς να ακολουθούν με 81%, τους Νορβηγούς και Δανούς με 76% και τους Σουηδούς με 73%. Στο 67% η Αυστρία, στο 63% η Μ. Βρετανία, στο 35% η Ισπανία, στο 25% η Μάλτα, στο 1% η Αλβανία.

Ράδιο Αρβύλα
Δεν ενθουσίασε η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1, πάντως είναι νωρίς για να κριθεί. Οι Κανάκης και Σερβετάς έχουν το κοινό τους και ίσως όταν δέσει η ομάδα και με τους δύο καινούργιους, το αποτέλεσμα να είναι πιο ελκυστικό. Άγνωστο βέβαια αν θα τους δοθεί αρκετός χρόνος από το κανάλι, που φέτος ότι δεν τραβάει το κόβει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ζούγκλα

Μας έχει βάλει στο τριπ ο Τριανταφυλλόπουλος και κοιτάμε κάθε μέρα αν έχει ανέβει το σάιτ του, zougla.gr . Η τελευταία αλλαγή είναι ένα λιοντάρι, το πρόσωπο του Δημοσιογράφου και φωνές από άγρια ζώα.

RADIO 24

Τα λέμε 16.00 με 18.00 στο RADIO 24 . Θα είναι και ο Φρέντος.

Φωτός της ημέρας

Για τρίτη φορά πρωθυπουργός της Ιταλίας ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ας θυμηθούμε 2 όμορφες στιγμές που μας χάρισε ένας σωσίας του ( Α , Β ).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα