Τηλεθέαση και διαφήμιση

default image

Η διαφημιστική δαπάνη στα ΜΜΕ το Σεπτέμβριο σημείωσε αύξηση στις εφημερίδες και μείωση σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και περιοδικά

 
Καρτούν

Οι
δέκα πιο εγωκεντρικοί χαρακτήρες σε κινούμενα σχέδια.

MEGA

Τη Δευτέρα στις 21.00 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς Παιδική Χαρά, με τη Ρένια Λουϊζίδου και τον Κώστα Κόκλα.

Στο Νησί
Το BBC και οι κανόνες που πρέπει να να ακολουθούν οι δημοσιογράφοι/μπλόγκερς του.

ΕΤ1
Σήμερα στις 18.30, η ΕΤ1 θα μεταδώσει το φιλικό παιχνίδι μπάσκεττου Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προς τιμήν του Φραγκίσκου Αλβέρτη.
Μην αλλάξετε κανάλι γιατί ακολουθεί το La Gran Final.

STAR
Μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Δευτέρας), το STAR θα προβάλλει το φιλμ του Κέβιν Σμιθ, Clerks II.

Σινεμά
Πολλά όμορφα πόστερ ταινιών.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 28 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 19,4%, πέντε μονάδες περισσότερες από τον δεύτερο ΑΝΤ1. Στο 12,8% και τρίτη θέση για τον ALPHA, 12,1% το ALTER. Οι υπόλοιποι, STAR 10,6%, NET 8,6%, ET3 3,5%, ΣΚΑΪ 3,4%, ΕΤ1 2,8%.

Διαφήμιση και ΜΜΕ
Η διαφημιστική δαπάνη στα ΜΜΕ το Σεπτέμβριο σημείωσε αύξηση (4,36%) στις εφημερίδες και μείωση σε τηλεόραση (12,29%), ραδιόφωνο (30,54%) και περιοδικά (19,61%). Στοιχεία από το Media Services.

Κυριακάτικες
Την περασμένη εβδομάδα το Πρώτο Θέμα κυριάρχησε με 159 χιλ. φύλλα. Στη δεύτερη θέση η Ελευθεροτυπία με 137, τρίτο το βήμα με 122. Ακολούθησαν, Έθνος με 114 χιλ. φύλλα, Καθημερινή με 103, Real News με 97. Το Σάββατο τα Νέα είχαν 86 χιλ. φύλλα.

LOST (spoiler alert)
Σύμφωνα με αυτό το  ποστ η σειρά Flash Forward δίνει στοιχεία για το νέο και τελευταίο κύκλο του Lost. Υπάρχει και αυτό το βίντεο.

Χιούμορ
Με ψόφιες μύγες.

Φωτό της ημέρας

Το φεγγάρι πριν του ρίξει βόμβες η Nasa.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα