Nέες σειρές Walkman A και S

Nέες σειρές Walkman A και S

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων σειρών media players, των Walkman A και S που βελτιώνουν τηn λήψη και αναπαραγωγή όλων των δημοφιλών αρχείων

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων σειρών media players, των Walkman A και S που βελτιώνουν την ευελιξία στη λήψη και αναπαραγωγή όλων των δημοφιλών αρχείων πολυμέσων. Τα νέα Walkman media players NWZ-A810 και NWZ-S610/S510 θα υποστηρίζουν ανοικτή πλατφόρμα και θα περιλαμβάνουν υποστήριξη για την τεχνολογία Windows Media, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές για τη λήψη και τη διαχείριση συλλογών μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών.




Αναπαραγωγή μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών



Οι νέες συσκευές υποστηρίζουν το διευρυμένο ασφαλές format Microsoft Windows Media Audio (WMA), καθώς και τα μη ασφαλή format αρχείων μουσικής AAC και MP3, ενώ υποστηρίζουν και αρχεία φωτογραφιών JPEG. Υποστηρίζονται επίσης, το AVC (H.264/AVC) Baseline Profile καθώς και τα MPEG-4 video codecs.




Λήψη αρχείων από το ίντερνετ



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη trailers ταινιών, μουσικών video, podcasts και clips από ποικίλα websites. Εφόσον τα αρχεία βίντεο είναι συμπιεσμένα με το κατάλληλο codec και την κατάλληλη ανάλυση και μέγεθος, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα νέα Walkman.




Με Windows Media Player 11



Όλες οι νέες συσκευές είναι συμβατές με το διευρυμένο με γνωρίσματα ασφαλείας πρότυπο Windows Media Audio και υποστηρίζουν τις περισσότερες συνδρομητικές υπηρεσίες μουσικής. Επίσης βρίσκονται μεταξύ των πρώτων που θα φέρουν το λογότυπο Certified for Windows Vista (επίσης γνωστό ως “PlaysForSure”). Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με το λογισμικό Microsoft Windows Media Player 11.




Με μεγάλη οθόνη…



Όλα τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με οθόνη LCD QVGA (Quarter Video Graphics Array), με ανάλυση 320×240 pixels, η οποία προβάλλει video με ρυθμό 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και εξασφαλίζει κρυστάλλινη διαύγεια εικόνας.




…και πληθώρα αξεσουάρ



Η Sony προσφέρει, επίσης, μια γκάμα αξεσουάρ στα οποία περιλαμβάνεται ένας αναμεταδότης ήχου Bluetooth και μια ολόκληρη οικογένεια από αξεσουάρ που επιτρέπουν στους χρήστες να απελευθερώνουν ασύρματα τη μουσική τους ενώ βρίσκονται σε κίνηση.




Αυτονομία μπαταρίας



Η μπαταρία των νέων μοντέλων διαθέτει αυτονομία που φθάνει μέχρι τις οκτώ ώρες αναπαραγωγής video για τη σειρά Walkman A810 και τις εννιάμισι ώρες για τη σειρά Walkman S610. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν πραγματοποιείται αναπαραγωγή μουσικής φθάνει τις 33 ώρες και στις δύο σειρές.




Διάθεση και τιμή



Οι νέες συσκευές Walkman διατίθενται σε τρία μεγέθη μνήμης: 2GB, 4GB και 8GB, καθώς και σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, όπως κόκκινο, ασημί, βιολετί, μαύρο, λευκό και ροζ (παρακαλούμε ανατρέξτε στον πίνακα προϊόντων παρακάτω για λεπτομερείς προδιαγραφές).



Οι σειρές Walkman A & S θα είναι διαθέσιμες από τον Οκτώβριο με τιμή που θα ξεκινά από τα 100 ευρώ περίπου, αναλόγως το μοντέλο και τη χωρητικότητα της μνήμης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα