Έρχεται η κα. Τατιάνα!

default image

Τη Δευτέρα ξεκινά το θεάρεστο έργο της η κα. Τατιάνα με την εκπομπή "Αξίζει να το δεις" στον ΑΝΤ1. Επιτέλους οι μέρες μας αποκτούν νόημα

Mostra

Στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ανγκ Λι (όπως πριν 2 χρόνια με το Brokeback Mountain) με το φιλμ ‘
Lust, Caution
. Το βραβείο ερμηνείας στους άντρες το κέρδισε ο Μπραντ Πιτ για το ‘
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
και στις γυναίκες η Κέιτ Μπλάνσετ για την ταινία

I’m not there
.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή, πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα ήταν το Πρώτο Θέμα με 202 χιλ. φύλλα. Ακολούθησε η Ελευθεροτυπία με 185 (να ‘ναι καλά αυτό εδώ ) και το Βήμα με 182. Η Καθημερινή είχε 163, το Έθνος 115. Πτώση για τον Ελεύθερο Τύπο με 86 χιλ. φύλλα.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 27/8 με 2/9, το MEGA (ω τι έκπληξη) ήταν πρώτο με ποσοστό 16,5%. Ακολούθησαν, ΑΝΤ1 με 15,1%, STAR με 11,9%, ALPHA με 11,5% (πολύ πεσμένος), ΝΕΤ με 11,4%, ALTER με 8,3%.

Σπανούλης
Το μπλογκ του Βασίλη Σπανούλη έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στους φίλους του μπάσκετ και της Εθνικής. Στο τελευταίο του ποστ, μπορείτε να δείτε και βίντεο.

Ντιμπέιτ
Αν αθροίσουμε τα ποσοστά των ALPHA, ALTER, ANT1, ET3, Mακεδονία, MEGA, NET, SKAI, STAR, που μετέδιδαν το ντιμπέιτ, η “αναμέτρηση” των πολιτικών αρχηγών είχε τηλεθέαση 83,9%, ενώ την παρακολούθησαν περίπου 3 εκατ. άνθρωποι.

Ραδιόφωνο
Τα 16α του γενέθλια γιορτάζει αυτές τις μέρες ο ραδιοσταθμός Μελωδία Fm 99,2 . Πολλές ευχές.

Τις βαλίτσες!
Μια μέρα μετά τις εκλογές αναμένεται να ξεκινήσει η νέα σεζόν για το καθημερινό ‘Deal’ με τον Χρήστο Φερεντίνο στον ΑΝΤ1.

TV
Τη Δευτέρα, ξεκινούν:
Η κα. Τατιάνα στον ΑΝΤ1 με το ‘Αξίζει να το δεις’.
‘Η Ελλάδα παίζει’, ‘Πολύ μπλα μπλα’, ‘Showbiz News’, ‘Κοιτάω μπροστά’, από το ALTER.
Επιτέλους οι μέρες μας αποκτούν νόημα.

Σκάι
Με αφορμή την επέτειο έξι χρόνων από την επίθεση στους πύργους την 11η Σεπτεμβρίου 2001, ο Σκάι παρουσιάζει στη βραδινή ζώνη του προγράμματός του, ένα αφιέρωμα στις 9, 10 και 11 του μήνα.

Φωτό της ημέρας
Απαίσια ιστορία .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα