Ο Καπετάνιος είναι Χάι

default image

Τα έντεχνα και λαϊκά που έπαιζε εδώ και λίγο καιρό ο ραδιοφωνικός σταθμός, Captain Jack, ξεχάστε τα. Ο Καπετάνιος Ιάκωβος άλλαξε πάλι

Captain Jack

Τα έντεχνα και λαϊκά που έπαιζε εδώ και λίγο καιρό ο ραδιοφωνικός σταθμός, Captain Jack, ξεχάστε τα. Ο Καπετάνιος Ιάκωβος άλλαξε πάλι, αλλά όχι σε Captain Jack. Παίζει και πάλι ωραία τραγουδάκια, ξένου βασικά ρεπερτορίου και το όνομα του, απ’ ότι ακούμε, είναι Χάι Τζακ. Τώρα επειδή γραμμένο δεν το έχουμε δει πουθενά, μπορεί να είναι Hi Jack (κάποιος χαιρετά τον Τζακ), Hijack (αρπαγή, πειρατεία), High Jack (ψηλός ή “φτιαγμένος” Τζακ).

Gladiators

Ξαφνικά σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία θυμήθηκαν τους Μονομάχους. Τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ προβλήθηκε από το NBC η νέα σεζόν του παιχνιδιού American Gladiators , που είχε σταματήσει το 1996. Το Μάιο θα γυριστεί και ακόμα μία. Στη Μ. Βρετανία τώρα, το σόου είχε σταματήσει το 2000, αλλά ξαφνικά αρχίζουν και αυτή την προσπάθεια της αναγέννησής του. Στο Sky1 λοιπόν, πάλι το Μάιο, αρχίζει το Gladiators με παίκτες που έχουν ονόματα όπως Spartan, Atlas, Enigma. Να ένα ενδιαφέρον σόου για την Ελλάδα…

F1

Αν τυχόν δεν έχετε διαβάσει την είδηση της 31ης Μαρτίου σχετικά με τον πρόεδρο της FIA, Μαξ Μόσλεϊ και τα ναζιστικού τύπου σεξουαλικά όργια που έπαιρνε μέρος, μπορείτε να το κάνετε εδώ . Το περίφημο βίντεο τώρα που ανέβασε το βρετανικό News of the World, προκάλεσε “όργιο” και στην ιστοσελίδα του. Σε μία εβδομάδα είχε 1,9 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες, και σημείωσε αύξηση της τάξης του 600%!

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Ελεύθερος Τύπος για την κεντρική φωτογραφία από το Παγκράτι. Οι πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν ήταν μεταξύ 8 και 30 χιλιάδων…

Espresso
Εδώ το νέο επεισόδιο της απολαυστικής ιστορίας Κούγια – Βατίδου.

Blog

Ο dr.Seeng είναι ένας ψυχολόγος που κάθε Δευτέρα φιλοξενεί στον καναπέ του ένα διάσημο ασθενή. Μέχρι σήμερα έχει κάνει 6 συνεδρίες, ενώ πλέον οι διάλογοι είναι στα ελληνικά από αγγλικά που ήταν πριν. Δείτε εδώ το πολύ ενδιαφέρον μπλογκ του Κώστα Παύλου.

Eurovision

Σήμερα Δευτέρα στις 15.00, η Καλομοίρα ήταν online στο σάιτ της Eurovision και απαντούσε στις ερωτήσεις των θαυμαστών της. Επίτηδες σας το λέμε αφού έγινε, για να μην μπείτε στον πειρασμό να της πιάσετε την κουβέντα. Από τις καλύτερες στιγμές ήταν η δήλωσή της ‘Η Καλομοίρα σαν καλλιτέχνη ωριμάζεται’. Μη χάσετε πάντως στην κατηγορία multimedia του σάιτ, την ευκαιρία να τραγουδήσετε καραόκε το Secret Combination. Τι άλλο θα δούμε…

Περιοδικά
Μπορεί η νέα οικονομική διευθύντρια της ΙΜΑΚΟ να φέρνει “συμμάζεμα” των τίτλων της εταιρείας, γεγονός πάντως είναι πως το περιοδικό InStyle παραμένει ένα από τα πιο δυνατά όπλα του ομίλου και δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει ή να μπει ένθετο σε κυριακάτικη εφημερίδα. Αντίθετα εξετάζεται η περίπτωση να μετατραπούν 1-2 πιο αδύναμοι τίτλοι σε ένθετα κυριακάτικων φύλλων με τα οποία υπάρχει ήδη συνεργασία.

Disney – Pixar
Ανακοινώθηκε από τη Disney και τη Pixar πως έχει ήδη προγραμματιστεί πλήθος animation φιλμ μέχρι το 2012.
2008:
WALL•E (Pixar)
Bolt (Disney)
Tinker Bell  (Disney)
2009:
UP (Pixar)
Toy Story in 3-D (Pixar)
The Princess and the Frog (Disney)
Tinker Bell North of Never Land (Disney)
2010:
Toy Story 2 in 3-D (Pixar)
Toy Story 3 (Pixar)
Rapunzel (Disney)
Tinker Bell a Misummer Storm (Disney)
2011:
NWET (Pixar)
The Bear and the Bow (Pixar)
Tinker Bell a Winter Story (Disney)
2012:
Cars 2 (Pixar)
King of the Elves (Disney)

Λέμε να δούμε

Σήμερα Δευτέρα στις 21.00 στην ΕΤ1, προβάλλεται το φιλμ ‘ Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας ‘.

ΑΝΤ1
Σήμερα στις 17.45 ξεκινά η ζωντανή καθημερινή εκπομπή των Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά, ‘Ράδιο Αρβύλα’. Μαζί τους θα είναι οι Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κούσης. Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό talk show, με τους παρουσιαστές να επικοινωνούν ζωντανά με τους τηλεθεατές και να συζητούν για θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο, από τη δική τους οπτική γωνία και χωρίς καμία λογοκρισία. Δεν ξέρουμε αν θα “πιάσει” αλλά μας αρέσει το γεγονός ότι η εκπομπή βγαίνει από τη Θεσσαλονίκη. Να σημειώσουμε πως τελευταία φορά που οι ΑΜΑΝ βγήκαν ζωντανά στην τηλεόραση ήταν πριν 10 χρόνια.

Φωτό της ημέρας

Μέλη ενός γκρουπ, που αυτοαποκαλείται ‘Ανώνυμοι’, φτάνουν έξω από την εκκλησία της Σαϊεντολογίας στο Λονδίνο για να διαδηλώσουν εναντίον της. Οι μάσκες που φοράνε είναι φυσικά από το ‘V for Vendetta’.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα