Στην κορυφή όπως πάντα ο Σκάι

default image

Για το διάστημα 27/10/2008 με 1/2/2009, ο ΣΚΑΪ ήταν ως συνήθως πρώτος σε ακροαματικότητα με το ποσοστό 11,9%

Κυριακάτικες

Πρώτο με βραχεία κεφαλή την περασμένη Κυριακή το Βήμα (206 χιλ. φύλλα). Στη δεύτερη θέση το Πρώτο Θέμα με 203, τρίτη η Ελευθεροτυπία με 155, τέταρτο το Έθνος με 132. η Καθημερινή είχε 117 χιλ. φύλλα, ο Ελεύθερος Τύπος 97, η Real News 73. Το Σάββατο τα Νέα είχαν 112 χιλ. φύλλα.

Τζίμης Πανούσης

Δύο DVD με δώρο εφημερίδα πουλά ο Τζίμης Πανούσης και κάνει αυτό που οι άλλοι δεν τολμούν… Πρόκειται για την παράσταση ‘Της Πατρίδας μου η Σημαία’ στο Γυάλινο.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου με 1η Φεβρουαρίου το MEGA είχε ποσοστό τηλεθέασης 20,8%. Λίγο ανεβασμένοι οι ΑΝΤ1 και ALPHA με 15,6% και 13,1% αντίστοιχα. Τέταρτο το ALTER με 11,3%, στο 9,9% το STAR, στο 8,3% η ΝΕΤ. Από 3,4% ΣΚΑΪ και ΕΤ3, μόλις 3,2% για την ΕΤ1.

Λέμε να δούμε

Την Πέμπτη στις 21.00 στο STAR, το ‘ Επικίνδυνη Αποστολή 3‘ με τον Τομ Κρουζ και τη Μισέλ Μόναγκαν. Πάρα πολύ καλή περιπέτεια σε σκηνοθεσία J.J. Abramsκαι πρώτη τηλεοπτική προβολή.

10
Οι δέκα λέξεις που ο κόσμος χρησιμοποιεί υπέρ του δέοντος, σύμφωνα με το AskMen, είναι οι εξής:
10. Love/Hate
9. Literally
8. Ridiculus
7. Awesome
6. Whatever
5. Bitch
4. Seriously
3. Gay
2. Nice
1. Like

Αυτοκίνητο
Είναι το μικρότερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο και αξίζει να το δείτε. Η τιμή του πάντως δεν είναι μικρή.

Εφημερίδες
Η Σφήνα το έχει βρει τελικά το κοινό της (όποιο κι αν είναι αυτό) και κάθε εβδομάδα πουλά περίπου 12 χιλ. φύλλα. Στην κορυφή των εβδομαδιαίων εφημερίδων είναι πάντα ο Επενδυτής με περίπου 70 χιλ. φύλλα, ενώ ακολουθούν το Καρφί με μέσο όρο γύρω στις 25 χιλ. και η Παρασκευή + 13 με 17-18 χιλ. φύλλα. Το Ποντίκι, ανάλογα και με τις προσφορές παίζει από τις 12 μέχρι τις 30 χιλ. φύλλα.

Το έχασαν
Για τον Κρίστιαν Μπέιλ τα λέγαμε και προχθές, δείτε και ακούστε 10 διάσημα ξεσπάσματα.

Sex and the City 2
Όχι ότι χρειαζόμασταν μια τέτοια εξέλιξη, αλλά αυτοί το αποφάσισαν, υπέγραψαν και το σίκουελ θα γίνει. Τα γυρίσματα ξεκινάνε το καλοκαίρι και η ταινία θα βγει στις αίθουσες το 2010.

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με τη μέτρηση της Focus/Bari για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, το διάστημα 27/10/2008 με 1/2/2009, ο ΣΚΑΪ ήταν ως συνήθως πρώτος σε ακροαματικότητα με το ποσοστό 11,9%. Ακολούθησαν, Ρυθμός με 9,1%, Kiss FM με 8,2%, Λάμψη με 8,1%, Nova Σπορ FM με 8%, ΕΡΑ Σπορ με 7,4%, Μελωδία με 7,2%. Στο 5,5% ο Real FM, στο 2,3% ο City.

Κουνούπι
Εδώ είναι το βίντεο με τον Μπιλ Γκέιτς να ελευθερώνει μερικά κουνούπια σε κλειστή αίθουσα στο πλαίσιο συνεδρίου, τονίζοντας με τον τρόπο του πως στον Τρίτο κόσμο πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι από ελονοσία.

Kindle
Δείτε εδώ εικόνες από τη νέα έκδοση του Kindle, όπως διέρρευσαν. Βέβαια στη χώρα μας καλά καλά δεν έχουμε δει την πρώτη.

Βιβλίο
Το 1,5 εκατ. βιβλία που έχει σκανάρει η Google, τώρα εκτός από τα PC είναι διαθέσιμα και σε κινητά σαν τα iPhone και T-Mobile G1. Βέβαια τα διαθέσιμα βιβλία είναι παλιοί και κλασικοί τίτλοι χωρίς δικαιώματα και δεν περιέχονται καινούργια βιβλία. Από την άλλη η Amazon με το Kinlde προσφέρει μόλις 230 χιλ. τίτλους προς το παρόν αλλά τουλάχιστον είναι φρέσκες εκδόσεις. Όπως και να ‘χει το ηλεκτρονικό βιβλίο είναι ήδη εδώ, σε PC, σε ειδικές συσκευές, σε κινητά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Η Ολυμπιακή και οι Παναθηναϊκοί’.

Φωτό της ημέρας
Το τεύχος του Sports Illustrated με τα μαγιό φέρνει στην εταιρεία που το εκδίδει, την Time Inc., το 11% των κερδών από όλα τα 50 τεύχη της χρονιάς μαζί. Τα κέρδη προκύπτουν και από τις διαφημίσεις αλλά και από τις πολύ μεγάλες πωλήσεις του συγκεκριμένου τεύχους. Φέτος πάντως υπάρχει κίνδυνος να πατώσουν οι πωλήσεις μια και η εταιρεία διανομέας ζητά περισσότερα χρήματα για να στείλει τα περιοδικά στα μεγάλα πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ, χρήματα που η Time Inc. δεν φαίνεται διαθέσιμη να δώσει. Το SI Swimsuit 2009 θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα