Δεν κρατιέται το Facebook

default image

Η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, έφτασε να έχει 70 εκατ. ενεργούς εγγεγραμμένους χρήστες

Περιοδικά

Το μήνα Μάρτιο το Cosmopolitan επέστρεψε στην κορυφή των πωλήσεων με 71 χιλ. φύλλα. Στις 65 χιλ. το Lucky, στις 61 το Glamour, στις 60 το Elle και το Mirror. Ακόμα 47 χιλ. για το Forma, 46(!) για τη Σούπερ Κατερίνα, 44 για το Sporty.

ALPHA
Το ‘Πάμε Πακέτο’ της Πέμπτης έκανε 42,5%, την εκπομπή την είδαν σχεδόν 1,8 εκατ. άνθρωποι και ασφαλώς ήταν το πρώτο πρόγραμμα της ημέρας. Πως είναι δυνατόν!; Ποιός βλέπει, ποιός μετράει, τι συμβαίνει;

Τηλεθέαση

Την εβδομάδα 31/3 με 6/4 το MEGA ήταν, όπως κάθε εβδομάδα, στην κορυφή με 18%. Ο ALPHA και πάλι δεύτερος με 15,5%, ο ΑΝΤ1 τρίτος με 15,2%. Τέταρτο το ALTER με 11,5%, στην πέμπτη θέση η ΝΕΤ με 9,9%, έκτο το STAR με 9,6% (σύμφωνα με την AGB).

Πρώτο Θέμα
Από την επόμενη Κυριακή το Πρώτο Θέμα θα προσφέρει στους αναγνώστες του τα επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς Friends. Από 6 κάθε Κυριακή, πράγμα που σημαίνει πως ο πρώτος κύκλος θα δοθεί σε 4 εβδομάδες. Λογικά θα ακολουθήσουν και οι επόμενοι κύκλοι. Να σημειώσουμε πάντως πως ο 1ος κύκλος είναι του 1994, ενώ συνολικά γυρίστηκαν 238 επεισόδια σε 10 κύκλους.

Πρώτο Θέμα 2
Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας, το διάστημα Σεπτέμβριος 2007 – Μάρτιος 2008, το Πρώτο Θέμα ήταν η πρώτη σε αναγνωσιμότητα εφημερίδα με 823 χιλ. αναγνώστες. Το Βήμα είναι στη δεύτερη θέση με 821, η Ελευθεροτυπία ακολουθεί με 758, το Έθνος με 679, η Καθημερινή με 558 και ο Ελεύθερος Τύπος με 332.

Πρώτο Θέμα 3

Κρατείστε αυτό το λίνκ . Πρόκειται για την αγωγή του Κούγια κατά της Βατίδου και είναι απολαυστικό. Επειδή είναι σχεδόν 20 χιλ. λέξεις, διαβάζεται και με δόσεις. Απολαυστικό!

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή, το Βήμα ήταν η εφημερίδα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Συγκεκριμένα πούλησε 207 χιλ. πανελλαδικά, ενώ το Πρώτο Θέμα 175. Στην τρίτη θέση η Ελευθεροτυπία με 158, από κοντά η Καθημερινή με 151. Το Έθνος πούλησε 143 χιλ. φύλλα και ο Ελεύθερος Τύπος 129.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Εξέδρα για τον τίτλο ‘Η Γκέλα σου ο Τίτλος μου’.

Facebook
Η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, έφτασε να έχει 70 εκατ. ενεργούς εγγεγραμμένους χρήστες. Να σημειώσουμε πως πέρυσι το καλοκαίρι είχε 30 εκατ. ενώ το MySpace παρότι έχει 110 εκατ. δεν γράφει πια τόσους χρήστες όσους γράφει το Facebook και μέχρι το τέλος του χρόνου το τελευταίο αναμένεται να έχει φτάσει τους 100 εκατ.

Σινεμά

Δείτε εδώ ένα πολύ ωραίο άρθρο με τα 25 παιδιά – θαύματα του κινηματογράφου. Έχει και ωραίες φωτογραφίες.

Βιβλία
Δείτε πιο κάτω το τοπ-10 των πωλήσεων του Μαρτίου, στα βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης:
1. Το μυστικό, Rhonda Byrne
2. Το φάντασμα της αξόδευτης αγάπης, Μάρω Βαμβουνάκη
3. Μ.Χ, Αλεξάκης Βασίλης
4. Μπρίντα, Paulo Coelho
5. Εγχειρίδιο Βλακείας, Διονύσης Χαριτόπουλος
6. Λίγο από το αίμα σου, Σώτη Τριανταφύλλου
7. Το Νησί, Victoria Hislop
8. Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, Λένα Μαντά
9. Παγκόσμιος Άτλας και Εγκυκλοπαίδεια, Συλλογικό
10. 365 Ψάρια, Tamas Kotai

Καθημερινή

Σύμφωνα με το Παρόν, το Σάββατο 10 Μαΐου η Καθημερινή θα έχει ως ένθετο το αθλητικό περιοδικό της Equipe, ενώ 8 μέρες μετά θα κάνει την εμφάνισή της στην εφημερίδα (ως ένθετο πάλι) η Γυναίκα.

Φωτό της ημέρας
Το στιγμιότυπο είναι από τη λαμπαδηδρομία στο Μπουένος Άιρες. Παντού υπάρχει ένας Έλληνας. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα