LG R500

LG R500

Η LG ενισχύει τη σειρά notebooks και λανσάρει το νέο LG R500 για όλους τους απαιτητικούς επαγγελματίες και τους λάτρεις της τεχνολογίας

Η LG ενισχύει τη σειρά notebooks και λανσάρει το νέο LG R500 για όλους τους απαιτητικούς επαγγελματίες και τους λάτρεις της τεχνολογίαςΟ LG R500 είναι το καινούργιο μέλος της οικογένειας notebooks της LG και θα γίνει ο απαραίτητος συνεργάτης σε κάθε επαγγελματία, αλλά και ο αχώριστος σύντροφος σε στιγμές διασκέδασης.



Χάρη στη μεγάλη οθόνη, τον επεξεργαστή Intel Core Duo, τα αυθεντικά Windows Vista, το σύστημα γραφικών 3D της NVIDIA και το SRS TruSurround XT, ο LG R500 σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον εργασίας και εκπληκτική απόδοση multimedia, σε όλους τους τομείς.



Η οθόνη, 15,4’’ ιντσών widescreen με τεχνολογία Fine Bright, είναι ιδανική για κάθε επαγγελματία που δουλεύει πολλές ώρες στον υπολογιστή αλλά και για όλους τους χρήστες καθώς αποδίδει άψογα όλες τις multimedia λειτουργίες.



Επιπλέον, χάρη στον κορυφαίο επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T7300, τη μνήμη 2GB DDR2 (Dual Channel Support) υψηλής ταχύτητας σε συχνότητα 667MHz και στα αυθεντικά Windows Vista, τα αγαπημένα σας παιχνίδια και οι ταινίες αποκτούν ζωντάνια και φωτεινότητα.



Το σύστημα γραφικών NVIDIA GeForce 8400 που υποστηρίζεται από 128MB μνήμης TurboCache, εκτινάσσει την απόδοση των γραφικών 3D και διασφαλίζει την ομαλή απεικόνιση σε κάθε περίπτωση. Και επειδή «ο χρόνος είναι χρήμα», ο σκληρός δίσκος SATA, με χωρητικότητα 160 GB προσφέρει υψηλές ταχύτητες και μεγάλες αποδόσεις, κάθε στιγμή.



Η πρωτοπορία της LG στον τομέα του design και της τεχνολογίας, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά χάρη στον αξεπέραστης κομψότητας σχεδιασμό του LG R500 σε συνδυασμό με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει. Επιπλέον, με βάρος μόλις 2.8 Kg και μεγάλη αυτονομία ρεύματος, ο LG R500 μεταφέρεται εύκολα παντού και γίνεται ο αγαπημένος σας σύντροφος, όπου και να βρίσκεστε.



Ο νέος LG R500 θα διατίθεται, όπως όλα τα notebooks της LG με το GOLDEN Service pack με 2 χρόνια “0” pixel εγγύηση με δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο του χρήστη (2 ways on site collection) καθώς και on line support , που μόνο η LG προσφέρει σε όλα τα notebooks.



Τα notebooks της LG έχουν αποσπάσει ήδη διακρίσεις από το θεσμό των βραβείων design “Reddot Design Awards”, έχοντας μάλιστα κατακτήσει και τον τίτλο “Best of the Best” και διατίθενται στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού από επιλεγμένα καταστήματα.



Η τιμή του κυμαίνεται στα 1300 ευρώ περίπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα