O Νίκος Τριανταφυλλίδης ξυπνάει τους ”Αισθηματίες” που κρύβουμε μέσα μας

O Νίκος Τριανταφυλλίδης ξυπνάει τους ”Αισθηματίες” που κρύβουμε μέσα μας

14 χρόνια μετά το ''Μαύρο Γάλα'', ο Νίκος Τριανταφυλλίδης μιλά για όσα μπορούν ακόμη να μας κρατούν αθεράπευτα... αισθηματίες

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Επιστρέφοντας σαν το δολοφόνο στον τόπο του εγκλήματος, 14 χρόνια μετά το «Μαύρο Γάλα», ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, μαζί με τους ηθοποιούς του, μιλάει στην κάμερα του Flix για όσα μπορούν ακόμη να μας κρατούν αθεράπευτα… αισθηματίες.

Τελικά ο Νίκος Τριανταφυλλίδης έχει δίκιο. Μπορεί από την τελευταία του ταινία μυθοπλασίας, το «Μαύρο Γάλα» να έχουν περάσει 14 χρόνια, αλλά ο χρόνος εξαρτάται από το πώς τον βιώνει κανείς.

Όσο νιώθει ο ίδιος πως όλο αυτό το διάστημα ήταν απλά ένα κλείσιμο του ματιού, τόσο βλέποντας τον πίσω από το μόνιτορ σε μια μέρα γυρίσματος, νιώθεις πως βρίσκεται εκεί από πάντα, απόλυτος κυριάρχος ενός σύμπαντος φτιαγμένου από τις εμμονές του: από ποτήρια αλκοόλ, τσιγάρα (πολλά τσιγάρα…), σκοτεινούς τυπους που προσπαθούν να βρουν το νόημα της ζωής κάπου αλλού από εκεί που βρίσκεται (εκεί που μπορεί να είναι, δηλαδή!), γυναίκες φτιαγμένες από σοφία και εμπειρία ζωής.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Δείτε τι είπαν οι συντελεστές της ταινίας στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα