Οδηγός αγοράς κινητού τηλεφώνου

Οδηγός αγοράς κινητού τηλεφώνου

Για άλλους παράθυρα, για άλλους φωτό και για άλλους απλώς τηλέφωνο με στιλ. Το MEN 24 έχει ένα κινητό για κάθε θέλω.

Για άλλους παράθυρα, για άλλους φωτό και για άλλους απλώς τηλέφωνο με στιλ. Το MEN 24 έχει ένα κινητό για κάθε θέλω.Άλλοι θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες καλής ποιότητας στη στιγμή. Άλλοι πάλι να ακούνε μουσική με την ίδια ευκολία που τους προσφέρει και το mp3 player τους. Και άλλοι δεν μπορούν να ζήσουν ούτε μια μέρα χωρίς «παράθυρα».



Ευτυχώς η αγορά των κινητών τηλεφώνων είναι πλέον ένας μπαξές που τα έχει όλα. Από τα πολυχρηστικά στα φωτογραφικά και από τα ντιζαϊνάτα στους υπολογιστές τσέπης υπάρχει ένα κινητό για κάθε θέλω.




Θέλω… φωτογραφική μηχανή




Sony Ericsson K810i








Το Sony Ericsson K810i είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο φωτο-κινητό για τους ενθουσιώδεις της εικόνας. Και αυτό γιατί η τεχνολογία Cyber προς το παρόν παίζει χωρίς αντίπαλο. Δε χρειάζεται ιδιαίτερες τεχνικές αναλύσεις γι’ αυτό, αρκεί καποιος να βάλει σε υπολογιστή τη φωτογραφίες που έχει τραβήξει με Sony Ericsson και να τις συγκρίνει με αυτές από οποιοδήποτε άλλο κινητό. Από κει και πέρα μετράνε τα megapixels. Και τα 3.2 που διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο είναι υπεραρκετά. Για τους έχοντες υπομονή σύντομα θα κυκλοφορήσει και το
K850 .



Ενδεικτική τιμή χωρίς συμβόλαιο: 300 ευρώ




Θέλω… design




PRADA Phone by LG








Αν και κυκλοφορεί στην αγορά από τις αρχές του έτους το KE850 είναι αυτή τη στιγμή ότι πιο avant garde υπάρχει στη κινητή τηλεφωνία. Η συνεργασία Prada LG δεν έχει επαναληφθεί σε άλλο μοντέλο ενώ θεωρείται ότι και το στιλιστικά προηγμένο iPhone έχει πάρει τα δάνεια του από αυτό. Στα συν του μοδάτου τηλεφώνου και το προηγμένο interface όπου τα πάντα γίνονται με οθόνη αφής.



Ενδεικτική τιμή χωρίς συμβόλαιο: 600 ευρώ




Θέλω… το πιο όμορφο μικρό




Samsung E840 Ice-Silver








Είναι λεπτό σαν λεπίδα, είναι στιλάτο και κυκλοφορεί στα πιο «παγερά» ενδιαφέροντα χρώματα: Του πάγου και ασημί. Μία απαστράπτουσα παρουσία στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας που χωρίς να εντυπωσιάζει από δυνατότητες παίρνει φωτογραφίες-βίντεο, παίζει μουσική και δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με κάρτα MicroSD. Μια επιλογή δηλαδή για κάθε λάτρη του στιλ.



Ενδεικτική τιμή χωρίς συμβόλαιο: 240 ευρώ




Θέλω… να ακούω μουσική με τις ώρες




Sony Ericsson W660








Οι μέρες που όταν κάναμε ταξίδια έπρεπε να πάρουμε μαζί μας μια «βαλίτσα» συσκευές, καλώδια και φορτιστές έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Με το W660 της Sony Ericsson κουβαλάς μαζί σου MP3 player και τηλέφωνο ενώ και η κάμερα του δεν είναι αμελητέων δυνατοτήτων (Cybershot 2 Mp). Σίγουρα άλλα τηλέφωνα της ίδιας εταιρείας τα έχουν όλα αυτά και με το παραπάνω αλλά αν θες να ακούς μουσική με τις ώρες καλύτερα κάτι πιο απλό για να αντέχει και η μπαταρία.



Ενδεικτική τιμή χωρίς συμβόλαιο: 290 ευρώ




Θέλω… να τα έχει όλα




Nokia N95




Όταν η κοινότητα χρηστών το απαιτεί οι εταιρείες πρέπει να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια να ικανοποιήσουν το αίτημα. Αλλά όταν το αίτημα είναι να τα έχεις όλα σε μια συσκευή λίγες καταφέρνουν να ανταποκριθούν. Η Nokia έχει μπει αρκετό καιρό στο παιχνίδι των υπερ-τηλεφώνων αλλά μέχρι τώρα απλώς ακολουθούσε τις εξελίξεις. Με την κυκλοφορία του Νokia N95 τις οδηγεί: 5 Mp κάμερα, GPS, όλες τις multimedia εφαρμογές, ραδιόφωνο και όλες τις συνδεσιμότητες. Τι λείπει; Το περίφημο productivity δηλαδή εφαρμογές γραφείου και πληκτρολόγιο! Χαλάλι όμως αφού ότι κάνει το κάνει σωστά και ολοκληρωμένα χωρίς μισές δουλειές…



Ενδεικτική τιμή χωρίς συμβόλαιο: 650 ευρώ




Θέλω… παράθυρα




HTC Touch




Το νέο HTC Touch είναι από τις τελευταίες προσθήκες στο οπλοστάσιο του πιο δραστήριου κατασκευαστή υπερτηλεφώνων. Ότι πιο κομψό, λειτουργικό και «επαγγελματικό» -όχι πιο δυνατό- κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε παραθυρικό περιβάλλον Windows. Και όχι μόνο! Με τεχνολογία TouchFLO επιτρέπει στον –τυχερό- κάτοχο του να τα κάνει όλα με τον αντίχειρα και αν τα βρει σκούρα π.χ. στον κειμενογράφο, να καταφύγει στο stylus. Για τους έχοντες υπομονή πάλι τα καλά θα έρθουν οσονούπω με το HTC TyTN II.



Ενδεικτική τιμή χωρίς συμβόλαιο: 495 ευρώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα