Τα καλύτερα του ίντερνετ

default image

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έχει γενικά μια χαμηλών τόνων παρουσία στις μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων. Όχι όταν παίζει η Λίβερπουλ!

Webby Awards

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των Όσκαρ του διαδικτύου. Είναι η 12η χρονιά και ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Webby Awards μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα του ίντερνετ. Με το μαλακό, είναι σχεδόν 70 κατηγορίες, με 5 σάιτ σε κάθε μία.

ΕΣΡ
Στη συνεδρίαση που πραγματοποιεί σήμερα το Συμβούλιο κρατάμε την πρόσκληση για ακρόαση στον ALPHA για προστασία ανηλίκων τηλεθεατών και σήμανσης προγράμματος, όσο αφορά τη ξένη σειρά ‘Χωρίς αυτά δεν υπάρχει παράδεισος’. Ποιά δηλαδή;
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πρόσκληση στον ΣΚΑΪ για την Ελληνοφρένεια, για ενδεχόμενη παράβαση διατάξεων περί σεβασμού εννόμου τάξεως της χώρας.
Άντε να σας πούμε και ένα ακόμα, καλείται το ραδιόφωνο του ALPHA για παράνομη αναμετάδοση του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

ΜΜΕ
Το μήνα Μάρτιο δαπανήθηκαν 216 εκατ. ευρώ για διαφήμιση σε τηλεόραση, περιοδικά, εφημερίδες και ραδιόφωνο. Τα περιοδικά καρπώθηκαν τα 84, η τηλεόραση τα 77, οι εφημερίδες τα 38 και το ραδιόφωνο τα 16 (στοιχεία από Media services). Μείωση παρατηρείται στα χρήματα που ξοδεύονται στην τηλεόραση και τις εφημερίδες, ενώ αύξηση στα περιοδικά και ακόμα περισσότερο στο ραδιόφωνο.

400!
Το αγαπημένο ένθετο της Ελευθεροτυπίας για τα κόμικς, ή αλλιώς για την ένατη τέχνη, ‘9′, έφτασε τα 400 τεύχη. Τον τελευταίο καιρό τα κόμικς έχουν γίνει και πάλι της μόδας, αλλά το 9 ήταν εκεί και στους δύσκολους καιρούς. Πολλές ευχές.

ANT1
Βγαίνει ο κάθε λογής αναβολικολόγος και ντοπινγκολόγος και λέει στην τηλεόραση το μακρύ και το κοντό του. Σήμερα τα μεσάνυχτα στον ΑΝΤ1, έχει εκπομπή ο Κατάλληλος Άνθρωπος. Αποδείξεις για τα αναβολικά και τα γυμναστήρια με το Νίκο Ευαγγελάτο!

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Πρόβλημα στους μισούς άντρες μετά τα 40′. Αυτό πιάνεται για ντόπινγκ;

Στον Νησί
Η Financial Times ανακηρύχθηκε στα Βρετανικά Βραβεία Τύπου η εφημερίδα της χρονιάς (κέρδισε και άλλα 2 βραβεία). Η Sun κέρδισε 4 βραβεία, ενώ ως η καλύτερη ιστοσελίδα εφημερίδας βραβεύτηκε αυτή της Guardian .

Google Earth

Ο περίφημος διαδικτυακός άτλαντας της Γης, Google Earth , ήρθε σε συμφωνία με τη New York Times και πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα στους χρήστες της υπηρεσίας της Google να βρίσκει και να διαβάζει άρθρα της εφημερίδας στα σχετικά μέρη του πλανήτη. Για παράδειγμα, έχει η N.Y Times ένα άρθρο για μια δολοφονία στο Βουκουρέστι, πηγαίνοντας με το ποντίκι πάνω από το Βουκουρέστι θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε το νέο. Πάντως ήδη υπάρχουν πάρα πολλές στρώσεις στο Google Earth, όπως αυτή του YouTube, του National Geographic, της Wikipedia, του Discovery. Ο καθένας διαλέγει ότι τον ενδιαφέρει και τικάρει ανάλογα.

Σκάι
Σήμερα Τετάρτη στις 19.15, ο Ολυμπιακός καλείται να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ μέσα στη Μόσχα για να προκριθεί στο Final-4.

SuperSport
Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έχει γενικά μια χαμηλών τόνων παρουσία στις μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων. Όχι όταν παίζει η Λίβερπουλ! Το πάθος και οι φωνές του χθες, ούτε με την Εθνική Ελλάδας. Για λίγο μπερδευτήκαμε πως παίζει ελληνική ομάδα με ξένη…

ΤΣΠΕΑΘ
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ταμείου Συντάξεων Προσωπικού Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Καπράνος. Το όνομά του είχε εμπλακεί στην αγορά του περίφημου δομημένου (ομόλογου).

Φωτό της ημέρας

Κάθε μέρα μπορείς να βρίσκεις μια φωτογραφία του Τζορτζ Μπους. Είναι πολύ εύκολο, όλο και κάτι κάνει. Η σημερινή είναι από την απονομή του Μεταλλίου της Τιμής στους γονείς ενός Αμερικανού στρατιώτη που έχασε τη ζωή του σε μάχη (που βέβαια ο εικονιζόμενος τον έστειλε – γι’ αυτό ίσως και η συγκίνηση).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα