Το νέο Google Earth

default image

Βγήκε το Google Earth 5.0 και είναι καταπληκτικό. Δεν καλύπτει μόνο αυτά που ξέραμε μέχρι σήμερα αλλά και τη θάλασσα! Διαβάστε εδώ περισσότερα

Super Sex

Οι τηλεθεατές στην Tuscon της Arizona νόμιζαν πως θα έβλεπαν μόνο Super Bowl, αλλά 3 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα είδαν και λίγο
τσόντα . Το “λάθος” του καναλιού μπορείτε να δείτε
εδώ .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το κεντρικό θέμα. Μακάρι πάντως οι Κρητικοί να είχαν φέρει μεγαλύτερες κατσούνες (κρητική γκλίτσα).

Twitter
Το micro-blogging σάιτ Twitter γνωρίζει πάρα πολύ μεγάλη εξάπλωση και μοιάζει να είναι το νέο Facebook, όσο αφορά την επιτυχία. Διαβάστε εδώ την ιστορία του.

Google Earth
Βγήκε το Google Earth 5.0 και είναι καταπληκτικό. Δεν καλύπτει μόνο αυτά που ξέραμε μέχρι σήμερα αλλά και τη θάλασσα ! Διαβάστε εδώ περισσότερα και μην παραλείψετε να δείτε το βίντεο που δείχνει τις νέες δυνατότητες.

Super Bowl
Και για να κλείσουμε με το κορυφαίο αθλητικό γεγονός για φέτος, χθες είδαμε τις καλύτερες διαφημίσεις , σήμερα ας δούμε τα κινηματογραφικά τρέιλερ που έπαιξαν στα διαλείμματα του αγώνα.

Εφημερίδες
Το 1981 αναρωτιόντουσαν αν κάποτε θα διαβάζαμε τις εφημερίδες μας σε ηλεκτρονική μορφή. Ήρθε η ώρα.

SPORT 24
Έκτη νίκη για την ομάδα μπάσκετ του SPORT 24 χθες και τρίτη θέση στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Τύπου. Το βασικό είναι πως αποφύγαμε με τον Adartist να χαρακτηριστούμε ως γρουσούζηδες (στην τρίτη περίοδο χάναμε και με 14 πόντους). Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ .

ALPHA
Σήμερα τα μεσάνυχτα το Κουτί της Πανδώρας ανοίγει για ένα έγκλημα που έλαβε χώρα στις αρχές του Β’ΠΠ και έμεινε μέχρι σήμερα στο σκοτάδι.

Φωτό της ημέρας
Ο Punxsutawney Phil όπως και πέρυσι προέβλεψε στην Πενσιλβάνια έξι ακόμα εβδομάδες χειμώνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα